Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un fost președinte de la Dinamo laudă intervenția lui Nicolae Badea

 


Iuliu Mureșan vrea să schimbe sigla lui Dinamo. 

„Am primit o hârtie de întâmpinare în care suntem anunţaţi că trebuie să plătim un milion de euro prejudiciu şi să purtăm negocieri pentru viitor. O să rezolvăm uşor această problemă.

Vom face altă siglă şi schimbăm denumirea în aşa fel încât în denumire să fie în continuare Dinamo şi 1948. Este păcat că dinamoviştii dau în dinamovişti, mai ales că este vorba şi despre investitori la această echipă”, a confirmat Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

"Am primit o hârtie de întâmpinare în care suntem anunţaţi că trebuie să plătim un milion de euro prejudiciu şi să purtăm negocieri pentru viitor. O să rezolvăm uşor această problemă.

Vom face altă siglă şi schimbăm denumirea în aşa fel încât în denumire să fie în continuare Dinamo şi 


1948. Este păcat că dinamoviştii dau în dinamovişti, mai ales că este vorba şi despre investitori la această echipă", a declarat Iuliu Mureşan.

Efectul deciziei lui Nicolae Badea: Dinamo își schimbă sigla și merge pe modelul lui Juventus

”Este vorba despre folosirea comercială a siglei, nu a denumirii Dinamo. Vorbim despre folosirea siglei 

cu câinii roșii în scopuri comerciale. Până la urmă, amestecătura asta nu era o chestie pe care ne-o doream.

Am început niște demersuri pentru un rebranding. Dinamo 1948 nu deținea aceasta siglă. Marile cluburi, așa cum este și Juventus, se reinventează și cred că era momentul și la Dinamo.

Rebranduirea se va face cu ajutorul suporterilor. În acest fel, lucrurile vor fi clare pentru că sunt prea multe Dinamo în acest moment”, a transmis Răzvan Zăvăleanu la Fotbal Club.

Florin Prunea se bucură că stema lui Dinamo este în posesia lui Nicolae Badea.

Fostul internațional spune că Nicolae Badea s-a asigurat că sigla și palmaresul formației din Șos. Ștefan cel Mare nu ajung pe mâinile cui nu trebuie.

Nicolae Badea a trimis o notificare pe adresa clubului Dinamo și a cerut ca formația din Liga 1 să nu mai folosească stema cu cei doi câini decât în scopuri sportive.

„E bine că Nicolae Badea a securizat sigla. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă spaniolii puneau mâna pe așa ceva.

Nu știu de ce a făcut asta, dar eu cred că merita mai mult respect din partea suporterilor. E bine că a

 securizat sigla și palmaresul și le securizează în continuare”, a spus Florin Prunea în cadrul ProSport Live.


Comentarii