Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cât mai face tușa Marius Tomozei

 



Vlad Morar ar fi putut sosi încă din 2016 la Dinamo dar afacerea nu s-a materializat atunci. Întreaga familie a noului vârf dinamovist simpatizează cu „câinii roșii”, de aceea a ales „haita” în detrimentul Rapidului și Farului.

Atacantul a semnat un angajament cu „haita” până la vară, cu opțiune de a prelungi dacă echipa se va salva de la retrogradare.

Ardeleanul a ales Dinamo în detrimentul Rapidului și Farului, un detaliu fiind și cel legat de simpatiile personale, ale lui și ale membrilor familiei sale, mândri că sunt „câini roșii”, potrivit GSP


Marius Tomozei, dezvăluiri tulburătoare despre Malcom Edjouma, jucătorul care l-a accidentat grav.

Marius Tomozei trage tare să se recupereze după accidentarea groaznică suferită în meciul FC Botoșani – Dinamo

Tomozei a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate ale genunchiului și a fost supus unei intervenții chirurgicale care îl va ține pentru încă patru luni în afară gazonului. Jucătorul „câinilor” spune că Edjouma nu l-a căutat pentru a-și cere scuze.

„Sincer, nu m-a căutat, dar nici nu mă gândeam să mă sune sau să-mi dea vreun mesaj. Chiar înainte de meciul cu Botoșani, vorbeam cu Florescu și cu Șeroni și întrebam dacă pleacă Edjouma la Steaua, că auzisem că trebuie să plece. Scuze, la FCSB. A zis, nu, că mai trebuie să joace cu voi, cu Dinamo, și după aia.

Și eu am întrebat toată săptămâna de Edjouma. A fost un semn, dar asta este viața. Este un sport de contact, m-am uitat și eu la reluare, nu a vrut să mă lovească. A intrat un pic mai dur, dar n-am nicio treabă cu Edjouma. Este și mai masiv, m-a prins și cu piciorul în pământ și a intrat din lateral, asta este viața”, a declarat Marius Tomozei potrivit Prosport.ro

„În primele trei săptămâni după operație a fost foarte greu, sincer, nu știu dacă am dormit vreo 20 de ore adunate și nu mă așteptam să am reacția asta, să îmi revin, să merg fără cârje.

A fost o durere foarte mare după operație. Și cu gheață, încercam să iau pastile și nu puteam să îmi revin. Am zis că mă operez, apoi stau și dau drumul să merg.

Nu știam să merg, chiar am învățat să merg iar. M-am speriat, am crezut că nu pot să-mi mai revin. Îmi doresc să revin pe teren și sincer mai mult Dinamo m-a ajutat pe mine decât eu pe Dinamo, pentru că eu am jucat doar trei meciuri.

Mă gândesc ca, din vară, după ce voi discuta cu cei din conducere și dacă voi rămâne la Dinamo, vreau să demonstrez că pot să joc pentru Dinamo și lucrul ăsta m-a ambiționat.

Comentarii