Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Ce detaliu poate scinda suflarea din „Groapă”



„Atâția ani am fost câinii roșii și așa trebuie să rămânem!”


 Fost căpitan într-o vreme în care Dinamo se lupta pentru trofee și prezențe în cupele europene, în antiteză cu situația de astăzi, Giani Kiriță a subliniat că Dinamo trebuie să aibă în noua stemă elemente de legătură cu istoria, iar cei doi câini sunt indispensabili acestui aspect;

Giani Kiriță a evoluat în „Ștefan cel Mare” în perioada 1997-2003, timp în care a adunat 147 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, două medalii de campion în 2000 și 2002, precum și 3 Cupe ale României.

"E nevoie de o soluție legată de cei doi câini. De atâția ani de zile am fost „câinii roșii” și e normal să rămânem tot așa. Totuși, de aproape 20 de ani, având sigla cu cei doi câini, eu spun că trebuie să găsim o soluție cu câinii prezenți în stemă.”

Mai poate fi asociat Dinamo cu istoria de peste 70 de ani dacă nu mai există câinii în stemă?) Suporterii, în primul rând, au multe cântece cu „câinii roșii”. Eu, când am ajuns la Dinamo, educația era în felul următor: trebuie să acționăm ca niște câini, în haită. Ăsta e conceptul. Nu prea-l văd fără emblemă. Câinii sunt răi, mai ales când ai rezultate, te identifici foarte bine, cum eram noi „câini turbați” când intram pe teren. Lumea ne asocia cu răutatea. Mi-ar părea rău să dispară câinii de pe emblemă, s-ar pierde foarte multe.”

Se dorește ca DinamoWin să fie un jucător de bază pentru Dinamo în viitor. Este propriul marketplace al echipei. Dai bani pentru echipă, 50% din comisionul de vânzare și, totodată, îți cumperi și ce ai nevoie în casă. Suntem la început. Eu fac legătura dintre suporteri și acest proiect. Dacă n-aș fi crezut, nu m-aș fi implicat. Pe mine mă interesează să aducem bani pentru echipă, să cumpărăm jucători de valoare sau să-i creștem pe cei din propria curte.”

Toate sumele sunt transparente pe platformă. Fiind la început, vânzările nu sunt foarte mari. Vrem ca acest proiect să ajungă la suporteri. Pe 29-30 vom fi la Bistrița, pentru un meci al fostelor legende, Florin Prunea, Ionel Dănciulescu. Lumea trebuie să audă de acest proiect, pentru binele lui Dinamo. Platforma oferă suporterilor cei mai fideli, conform unui index prezent pe site, diverse premii. Îți oferă șansa să mergi cu mine sau o altă fostă glorie la un meci al unor echipe precum Barcelona, Real Madrid sau Liverpool. Până acum, am fost pe 4 stadioane, iar suporterii au fost mulțumiți,” potrivit Playsport.ro

Războiul pentru nume şi siglă de la Dinamo goneşte potenţialii investitori.


Problemele cu numele şi sigla clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare îngreunează şi mai mult negocierile 


cu potenţialii investitori de la echipă. Din informaţiile FANATIK, oamenii care s-au declarat interesaţi 


să investească la club au solicitat clarificarea acestor probleme de identitate.

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ, a declarat că există discuţii 


permanente cu investitori şi a recunoscut că unul dintre subiectele care trebuie rezolvate sunt cele legate de nume şi siglă:

Răzvan Zăvăleanu: “Sper să găsim modalitatea optimă de a rezolva acest lucru”


“Am discuții permanente cu potenţialii investitori, dar nu le pot face publice. Sunt direcții în care s-a 

avansat, dar lucrurile avansează destul de greoi. Vorbim de oameni foarte serioși care vor să își facă 


bine temele, fiind convinși în momentul în care intră la acest club, că le sunt cunoscute toate problemele.


Este adevărat că este un element de discuție permanent cu potențialii investitori (n.r. problema cu sigla 


şi palmaresul clubului), sper să găsim modalitatea optimă de a rezolva acest lucru”, a explicat Zăvăleanu.





Ioan Andone, fost antrenor al lui Dinamo, veste tristă pentru suporterii din „Groapă”.

Totodată, Ioan Andone nu a ezitat să-l critice pe Dorin Șerdean, cel care a preluat pachetul majoritar de 72% de la spaniolul Pablo Cortacero, și i-a transmis acestuia să aducă bani la club dacă tot trimite scrisori către actuala conducere a „câinilor”.

„Îmi pare rău de situație, sper să se salveze la baraj. Sper, dar nu le văd viitor. E o veste bună că se face stadionul și, ca la Rapid, poate vor veni investitori serioși. Dacă se va face stadionul, sunt convins că va prezenta interes. Nu înțeleg nimic de acolo.

Să aibă și tupeul ăsta? (n.r.- despre revenirea lui Șerdean) De ce vine? Să aducă bani de acasă, poate o avea câteva palate prin Alba Iulia. El vrea să salveze Dinamo. Cu ce?”, a declarat Ioan Andone, fostul antrenor al lui Dnamo.

Comentarii