Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum i-a cucerit Dusan Uhrin pe jucătorii lui Dinamo

 



"Am venit, am văzut, am învins!" s-ar putea spune despre Dušan Uhrin, Jr. și despre tânărul dar experimentatul fotbalist al lui Dinamo Balthazar Pierret.

Amandoi au avut parte de același tratament din partea presei, adică criticați aspru exact de la început, dar amândoi au dat dovada de sânge rece și răutate câineasca unul în a alcătuirea formația dinamovista, iar celalalt în joc. 

Sa va spun eu acum cum vad  presa sportiva după 15 ani de activitate în acest domeniu, ce este drept la parametrii mult mai mici decât alte publicații sportive, dar mult mai sincer și cu o transparenta care ma caracterizat mereu. 

Ce rol are presa în stabilirea campioanei, va zic eu dragilor, un rol foarte mare, un rol uriaș. Presa practic dictează și stabilește dacă la o echipa e liniște în vestiar și nu numai.  

Presa provoca scandaluri pentru ca articolele sa fie citite și savurate de un anumit public avid de fantastic. 

Prima oara încerca sa dea în antrenor, discreditându-l, ludu-i meritele care i se cuvin, iar subconștientul fotbalistul în general începe sa lucreze într-o direcție greșită, începând sa creadă și ei despre propriul antrenor ca este slab, nepregătit, nu leagă doua cuvine, într-un cuvânt e prost. Societatea în ziua de astăzi se grăbește sa eticheteze omul imediat, dar nu se deteste de ce a zis persoana respectiva acel lucru. Revenind la discuție, odată ce jucătorul începe fie prin subconștient fie practic asta crede despre el ca antrenorul este slab pregătit, ca este prost sau alte minunații, intervine automatismul asta, stai ca nu avem cum sa câștigam, doar ne antrenează prostul asta, nepriceputul asta, uite toată lumea zice ca e slab. Si suporterii se duc repede pe fenta presei și la prima gafa încep sa-și apostrofeze fie antrenorul, fie proprii jucători. 

Practic presa stabilise când fotbaliștii unui echipe trebuie sa-și piardă încrederea în antrenorul respectiv și dacă jucătorii cred asta despre tine, te poți numii și  José Mourinho ca treaba nu mai faci acolo. Si ca sa fie totul ca la carte într-un lot de jucători imposibil sa nu fie și vreo 2-3 renegați care nu prind echipa și care nu au vorbe de lauda sigur la adresa antrenorului respectiv și presa ii stârnește și de multe ori le reușește. 

De aceia trebuie la echipa un council speaker sau un speaker motivational pentru a discuta în permanenta cu jucătorii și pentru ai face sa credea în propriile lor forte și resurse și în antrenorul lor, în ciuda celor vehiculate prin presa. Părerea mea este ca nu trebuie sa facă aceasta meserie antrenorul, chiar dacă el are potențial pentru ca primul în care se da e antrenorul și dacă tu începi sa crezi ca antrenorul tău e un papagal, oricât de speaker motivational sau council speaker ești tu, nu vor mai avea vorbele lui același efect, vorbele lui nu se vor duce acolo unde trebuie și or sa fie apa de ploaie. 

Si sa va dau un exemplu, fostul antrenor al Rapidului, nu știu cum îl cheamă, dar știu ca au promovat cu el și mai știu ca la începutul campionatului Rapid era fruntașă, sus acolo în clasament. Presa ia lăsat putin și când au văzut ca se îngroșă gluma le-au băgat "mortul în casa" zarzania, iar asta a recreditat antrenorul, meritul lui, jucătorii practic au început sa credea altceva despre propriul lor antrenor, v-am spus voit sau nu, subconștientul omul este foarte puternic și neexplorat și au început sa apară rezultatele nefavorabile, acel blocaj, plafoneala mentala și fizica, acea neputință. Practic cu același antrenor și același lot înregistrau eșec după eșec . Dupa părerea mea sta s-a întâmplat și acolo.

Cu cât e mai puternic vestiarul, asta incluzându-l și pe antrenor, cu atât o sa ai rezultate mai buni și pe o lunga durata. 

Aștept comentariile vostre constrictive fie pe Facebook, fie pe site.

Cum i-a cucerit Dusan Uhrin pe jucătorii lui Dinamo

Dusan Uhrin o poate salva pe Dinamo de disputarea barajului de menținere în Casa Pariurilor Liga 1! Antrenorul ceh a reușit să unească vestiarul lui Dinamo și să și-i apropie pe jucători.

În mai puțin de o lună, Dusan Uhrin jr. a reușit să aducă o urmă de speranță pentru fanii dinamoviști. Și, cu siguranță cel mai important, a asigurat unitatea în vestiar. Care le-a lipsit enorm câinilor până acum.

“Dusan Uhrin a câștigat vestiarul pentru că toată lumea și-a dat seama, din prima clipă, că el nu are

 interese ascunse. Nu ține cont de numele jucătorului și, mai ales, de impresarul pe care acesta îl are. Nu face jocuri! Pentru Uhrin contează doar ce face jucătorul în teren.

În plus, ține foarte mult la disciplină, de care era mare nevoie în grup. Și are și un program foarte strict

 pe care l-a organizat excelent. Nu schimbă programul după cum bate vântul, cum se întâmpla în mandatul lui Stoican. Chiar și modul în care și-a ales staff-ul este o dovadă pentru cât este de

 conservator. A ales să se bazeze pe aceiași oameni pe care i-a avut și sezonul trecut, Sebastian Moga, Iulian Mihăescu și Dragoș Picu”, este concluzia la care s-a ajuns în vestiarul lui Dinamo, potrivit Fanatik 

Comentarii