Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Eu nu mă mai gândesc la antrenorat, sincer! Dacă aș putea să îi ajut cu mare plăcere. Noi detalii despre posibilii investitori de la Dinamo

 


Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a oferit noi detalii despre posibilii investitori de la formația „câinilor”.

„Investitorii cu care negociez știu discuțiile în legătură cu brandul. Negocierile sunt anevoioase și sunt extrem de multe elemente pe care se discută în mod amănunțit. Nu avem o certitudine că măcar unul dintre ei este hotărât 100% să facă parte din acționariatul lui Dinamo.

Lucrurile se desfășoară încet. Poziția din clasament e un element important, dar oamenii vor să înțeleagă foarte bine care sunt consecințele referitoare la preț, la procesul penal, la tot felul de lucruri pe care le tratăm foarte amănunțit”, a spus Răzvan Zăvăleanu pentru ProSport LIVE.


CS Mioveni a învins Dinamo, 2-0, într-un meci din etapa a cincea a play-out -ului Ligii 1, rezultat în urma căruia roș-albii sutn matematic la baraj. Dinamo e pe locul opt în play-out, cu 13 puncte. Mai sunt patru etapte de disputat.

Fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, îi atacă pe jucători. Nu au scăpat nici Torje și Filip, după ce „câinii” au ajuns la barajul pentru evitarea retrogradării.

"Eu speram odată cu venirea lui Dusan Uhrin. E un antrenor foarte bun, dar nu știi cum se adaptează jucătorii pe filosofia de joc când apar schimbări pe bancă. Mie îmi place foarte mult și l-am văzut cum antrenează.

Din păcate calitatea jucătorilor asta este. Ei s-au obișnuit cu înfrângerile. Păi se poate Dinamo să aibă trei înfrângeri într-un sezon cu Mioveni? Nu poți… de necrezut dar uite că se întâmplă! Și cu antrenor bun. Lotul este foarte, foarte slab!

Acum într-o dispută în dublă manșă la baraj eu cred că au șanse să se salveze. Dar de la Dinamo de atâția ani de zile tot prost s-a mers. Din ce în ce mai prost. Jucătorii nu înțeleg că sunt la un club uriaș. Nu e de ajuns faptul că joacă la Dinamo! Trebuie să muncești foarte mult ca să ajungi la un anumit nivel.

Și jucătorii care au mai trecut pe acolo, precum Torje și Filip, s-au complăcut. Nu poți să ajungi la nivelul ăsta! Le-am auzit declarațiile, dar nu e de ajuns să vorbești. Trebuie fapte. Toată lumea se aștepta de la ei să fie vioara întâi și să dea tonul la tot! La seriozitate, pentru că acolo e mare nevoie de asta. Au scăzut valoric… Acolo tot lotul e slab și chiar mă doare.

Anul viitor le va fi și mai greu. Foarte greu! Tot timpul s-a vorbit de New Dinamo, dar nu poți de la an la an să schimbi 12-14 jucători. Vor fi în aceeași situație! Și la anul trebuie să se aștepte la aceleași rezultate indiferent de antrenorul pe care îl pun.


A afectat foarte mult asta rezultatele. Cum să rulezi 53 de jucători într-un an de zile? Doamne! E una dintre cele mai mari greșeli pe care le puteau face. Dacă schimbi atâția jucători nu poți să faci o echipă, 

să îi omogenizezi. Plus problemele astea alea acționariatului, cu Șerdean, te doare mintea! Nici nu știi ce e acolo! Nu văd un viitor care să dea speranțe că se vor îndrepta lucrurile sau se va face ceva!


Eu nu mă mai gândesc la antrenorat, sincer! Dacă aș putea să îi ajut cu mare plăcere. Dar sincer nici nu știu cum! Sunt de 25 de ani în antrenorat și nu îmi dau seama cum să pot să îi ajut! Atât de gravă e 

situația. Nu e ceva simplu, aduc trei jucători de valoare. Acolo ai nevoie de o echipă întreagă și nu sunt bani de transferuri. Doamne, ce e acolo! Nu, nu, nu…. E foarte grea situația.


Îndepărtarea lui Rednic a fost una din greșelile mari, pentru că el și-a asumat acest proiect. Și el voia să schimbe jucători pentru că și-a dat seama că nu se poate salva direct cu acel lot. A fost o greșeală mare, dar și Mircea a greșit și s-a ajuns la această despărțire, din păcate.


Domnul Badea deține de foarte mulți ani sigla, marca și denumirea de „FC Dinamo”. Domnul Badea e un mare dinamovist și sigur se va ajunge la o înțelegere. Probabil e și el supărat de ce se întâmplă, 

pentru că altfel nu se explică. E un om echilibrat pe care îl cunosc foarte bine și nu știu de ce a luat decizia asta. Nu am mai vorbit în ultimul timp, dar cred că va reveni.

Nu are nicio legătură că au făcut pregătire pe sintetic. E lipsă de valoare! Astea sunt scuze și nu ar trebui să auzim așa ceva de la jucători profesioniști, unii cu 7-8.000 de euro! Repet, lipsă de valoare și faptul că au fost rulați peste 50 de jucători", potrivit Fanatik


Comentarii