Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nicolae Badea a vorbit despre notificarea trimisă clubul din Liga 1. Si suma mare de bani achitata de cei din DDB

 


Echipa de start a lui Dinamo

DINAMO: Eșanu - Grădinaru, Jovanovic, Carp, De Moura - G. Crețu, Pierret, Rodriguez, St. Filip - Morar - Irobiso

REZERVE: Fara, Patriche, Giafer, Răuță, Ivanov, Torje, Mihaiu, Ivanovski, Măgureanu

ANTRENOR: Dusan Uhrin

În timp ce trupa lui Dusan Uhrin se luptă pentru salvarea de la retrogradare, conducerea DDB a trimis un raport către fanii cotizanți pentru prezenta raportul financiar de la Dinamo.

Potrivit informațiilor interne, Dinamo, club aflat în insolvență, are o datorie totală de 7 milioane de euro către creditori.

Din această sumă, 2,5 milioane de euro (35% din suma totală) este datoria către Programul DDB, reprezentând suma pe care fanii au strâns-o pe a ajuta financiar clubul.

S-au dat banii în zi de meci la Dinamo! 

Dinamovistii sunt cu banii la zi, iar pentru plata salariilor un efort important a fost făcut de DDB, care a virat în conturi o sumă mare.

Cei din DDB au avut un aport important și în această lună, virând banii necesari astfel încât oficialii clubului să poată plăti salariile. Suporterii-acționari au plătit undeva la 60-70.000 de euro, potrivit Fanatik

În continuare, programul DDB este unul dintre cei mai importanți piloni financiari de la Dinamo. În lipsa unui investitor, fanii au virat în ultimii doi ani în conturile clubului peste 2,5 milioane de euro, care au salvat echipa de la faliment.

Contactat de Gazeta Sporturilor, Nicolae Badea a vorbit despre notificarea trimisă clubul din Liga 1.

„Știu că a fost o notificare, asta pot confirma. Da, este pentru partea comercială. În tot ce înseamnă utilizarea în scop comercial, lucrurile sunt clare. Pentru utilizarea în scop comercial, trebuie să beneficiezi de o cesiune. Când faci acte de comerț cu sigla cuiva, trebuie să ai un raport juridic cu acel deținător.  

În plus, există multiple confuzii. Domeniul «fcdinamo.ro» este al lui FC Dinamo, nu al lui SC Dinamo 1948. În momentul în care anunți în care anunți înscrieri pentru copii și juniori la FC Dinamo, același lucru îl anunță și FC Dinamo. Nimeni nu mai știe unde să se ducă. Acesta este scopul scrisorii.

În scop sportiv, echipamente și altele, evident că sigla cu câinii și toate celelalte pot fi folosite, așa cum s-a convenit constitutiv”, a declarat Badea.

 Întrebat dacă Dinamo ar putea ajunge ca FCSB, care nu mai poate folosi numele Steaua, Nicolae Badea a răspuns scurt „Nu”, potrivit GSP

Dinamo nu va fi nevoită, cel puțin pentru moment, să recurgă la o schimbare a numelui. Echipa se va numi în continuare Dinamo, dar „câinii” trebuie să renunțe la sintagmele „FC” și „Fotbal Club”.

sigla va putea fi folosită în continuare de clubul din Liga 1. Totuși, clubul trebuie să închidă site-ul oficial, fcdinamo.ro, care fusese relansat recent. Reprezentații firmei RTZ, administratorul judiciar al lui Dinamo, au spus: „Avem alt domeniu, nu e nicio problemă".

Comentarii