Post Top Ad


Ce adversar prefera Dinamo la baraj, motivele

 


Fundașul central în vârstă de 35 de ani a anunțat că înțelegerea dintre el și trupa condusă de Dusan Uhrin este valabilă atât timp cât Dinamo joacă în primul eșalon fotbalistic.

Răzvan Patriche va deveni jucător liber de contract, conform unei clauze din contract, chiar dacă el a semnat până în vara lui 2023, potrivit Prosport

Steliano Filip (27 de ani) rămâne un caz la Dinamo. Reprimit la echipă după pauza forțată pe care și-a luat-o din cauza conflictului cu Mircea Rednic, fotbalistul plătit cu 9.000 de euro lunar nu a reușit să le recâștige inimile suporterilor.

În ciuda faptul că Dusan Uhrin i-a dat banderola de căpitan la trei meciuri din play-out, relația lui Filip cu fanii rămâne tensionată.

Dinamo speră că Hermannstadt, nu U Cluj, va încheia pe 3 în „B” și le va fi adversară la baraj. 

Dinamoviștii își doresc un duel la barajul de menținere/promovare în Liga 1 contra celor de la Hermannstadt, care acum ocupă locul 2 în play-off-ul eșalonului secund.

Sibienii sunt de preferat celor de la U Cluj din mai multe motive, conform calculelor alb-roșiilor.

Hermannstadt joacă meciurile de acasă la Mediaș, cu presiune minimă pentru adversari; U Cluj 

evoluează pe Cluj Arena, iar atmosfera „șepcilor roșii” din derby-ul cu Petrolul (3-1), de marți seară, a fost una electrizantă, cu 14.100 de suporteri în tribune;

Hermannstadt e în insolvență, cu întârzieri salariale, nervii jucătorilor lui Măldărășanu fiind întinși la maximum. U Cluj nu are probleme cu banii, contractele sunt plătite la timp;

 Pe lângă faptul că este neînvinsă în 2022 în competiția internă - 6 victorii și 3 remize, U Cluj este și 

una dintre simpatiile unui om important din politica internă, Vasile Dîncu, ministrul apărării, care este și un susținător al lui Dinamo, dar și al lui CFR.

Hermannstadt nu trezește nicio simpatie pentru suporterii „câinilor”, care sunt înfrățiți cu fanii lui U 

Cluj; la meciurile de campionat, fiecare dintre cele două galerii scandează și numele celeilalte, potrivit GSP.ro

Comentarii