Post Top Ad


A pus tunurile pe Dinamo
 'Marius Niculae, unul dintre cei mai apreciați jucători ai lui Dinamo în istoria recentă și o legendă a clubului, a vorbit și el despre situația complicată care a apărut odată cu cererea făcută de societatea condusă de Nicolae Badea.

"Știu că s-a încercat schimbarea siglei pe vremea lui Negoiță și a fost un scandal mare făcut de suporteri. Lucrurile astea se știau dinainte. Chiar și cu imnul, la care am participat și eu, Dănciulescu, Stoican. S-a mai încercat.

Dacă sunt nevoiți, trebuie să o schimbe. Nu știu care o să fie reacția suporterilor. Câinii sunt reprezentativi pentru Dinamo. Mă așteptam la lucrul ăsta. Chiar când a fost treaba cu FCSB și a fost schimbată denumirea, chiar făceam glume cu mai mulți că și Dinamo s-ar putea numi FCDB", a spus Marius Niculae la Liga Digisport.

"Trebuie studiate cu atenție aceste lucruri din punct de vedere juridic, întrucât sunt ceva probleme de acest gen cu fosta societate a domnului Badea, care deține actuala siglă. Am convingerea că se va rezolva totul pe pale pașnică.

De asemenea, am convingerea că domnul Badea este un dinamovist veritabil, fiindcă nu are rost să ne 

războim aiurea. Indiferent de siglă, toți sportivii de la toate secțiile clubului au fost recunoscuți ca adevărați câini roșii, chiar dacă pe emblema clubului de fotbal au apărut abia la finalul anilor '90.

Poate se va ajunge la un nou desen. Nu e exclus să cuprindă și simbolul clubului, cei doi câini, care vor rămâne în tradiția mondială a grupărilor, așa cum Liverpool are cormoranii", spunea Cornel Dinu în 2016.


„N-am văzut nicio schimbare în bine de când e Dusan Uhrin antrenor la Dinamo. Nici jucătorii aduși n-au venit cu o mare contribuție pentru a crește în valoare jocul echipei. Aveam alte așteptări de la ei.

Părerea mea e că Dinamo a greșit când l-a schimbat pe Mircea Rednic, cea mai mare greșeală, el trebuia lăsat să-și ducă strategia până la capăt, sunt sigur că dacă era lăsat putea să o ridice pe Dinamo în clasament. Mircea Rednic e unul dintre cei mai valoroși antrenori români.

Acum, să răspundă cine trebuie să răspundă pentru deciziile luate, pentru locul pe care echipa va termina campionatul”, a spus Ionel Ganea, potrivit Sport.ro.

Comentarii