Post Top Ad


Știe ce o așteaptă pe Dinamo la baraj și avertizează

 Formația din ”Ștefan cel Mare” respiră ușurată, pentru moment. Nu este obligată să-i achite prea curând banii lui Teddy Mezague, fostul fundaș al clubului, care a câștigat la TAS drept despăgubire suma de 130.000 de euro.

Conform playsport.ro, Tribunalul București a respins cererea lui Teddy Mezague pentru ca suma să fie  considerată creanță curentă și să fie achitată rapid. Teddy Mezague a evoluat doar patru partide la Dinamo București, în sezonul 2018/2019, înainte să fie dat afară.

Așadar, în urma celor întâmplate, cu o decizie TAS irevocabilă, francezul a devenit o creanță importantă din trecutul clubului. Acesta a intrat pe tabelul creditorilor, ca toată lumea, și își va recupera banii, conform Planului de reorganizare aprobat, în anul trei de insolvență. Adică, în 2024 - în cazul în care reorganizarea juridică va decurge conform planului."Cu gol în primul minut și primele 30 de minute care au fost la discreția lui Dinamo. Până la urmă, Dinamo s-a retras și cred că este o victorie meritată a Craiovei. Cred că se putea dicta penalty la Irabiso, dar una peste alta, este o înfrângerea grea pentru Dinamo. 

Uitați-vă la Rapid, a câștigat primul joc cu Clinceni, apoi cu Mediaș și pe urmă au venit victoriile. Nici meciul de aseară nu era simplu, dar, din păcate, Dinamo plătește tribut accidentărilor și pregătirii fizice 

slabe de dinainte. E foarte greu când antrenorul nu are variante, Grădinaru fundaș drapta, Moura fundaș stânga, e foarte greu...

Important e ca toată lumea să fie într-o formă fizică bune pentru baraj, pentru că va fi o dublă de uzură", a spus Florin Prunea, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Comentarii