Post Top Ad


Noi probleme la Dinamo! Vestea pe care stafful şi angajaţii lui Dinamo nu voiau să o audă

 Ionuț Negoiță a fost achitat în dosarul insolvenței clubului Dinamo, după ce a fost trimis în judecată pentru complicitate la bancrută frauduloasă, potrivit Prosport

Dinamo a fost în insolvență în perioada mai 2014 – septembrie 2015, conducerea din „Ștefan cel Mare” reușind să reducă datoriile clubului de la 17,5 milioane de euro la aproximativ 800.000 de euro.

Din suma totală, statul român avea de recuperat circa 5 milioane de euro și a obținut doar 5,94% din sumă, se arată pe Portalul Instanțelor de Judecată al Ministerului Justiției.

„Când am intrat noi în insolvență, în 2014, toți salariații au fost plătiți până la ultimul cent, e obligatoriu! Salariații reprezintă o prioritate, trebuie plătiți inclusiv jucătorii care au plecat deja de la 

Dinamo și mai au de primit bani. Urmează să se decidă ce categorii de datorii sunt prioritare. Se 

restartează datoriile, se va face un plan de organizare, probabil că există deja unul. Se taie datoriile doar  din anumite categorii. Eu, de exemplu, nu am mai primit 90% din banii pe care i-am investit până 

atunci în club, în ideea de a depăși situația”, afirma Ionuț Negoiță după ce Dinamo a intrat a doua oară în procesul de insolvență.

Liderii din PCH vor porni un adevărat război cu Nicolae Badea, omul care a finanțat din urmă echipa 

din „Ștefan cel Mare”, după ce vor afla că afaceristul cere despăgubiri de un milion de euro pentru nume și siglă.

Dinamo a fost notificată de către firma deținută de Nicolae Badea că trebuie să plătească de urgență nu 

mai puțin de un milion de euro despăgubiri pentru că a folosit numele și sigla.

Firma deținută de Nicolae Badea are drept exclusiv pentru a folosi numele și sigla, iar condiția ca trupa 

din Liga 1 să nu întâmpine mari probleme financiare este ca Dinamo să plătească despăgubirile în valoare de un milion de euro.

„Am primit o hârtie de întâmpinare în care suntem anunţaţi că trebuie să plătim un milion de euro 

prejudiciu şi să purtăm negocieri pentru viitor. O să rezolvăm uşor această problemă. Vom face altă siglă şi schimbăm denumirea în aşa fel încât în denumire să fie în continuare Dinamo şi 1948. Este 

păcat că dinamoviştii dau în dinamovişti, mai ales că este vorba şi despre investitori la această echipă”, a declarat Iuliu Mureşan pentru Digi Sport.


Noi probleme la Dinamo! Stafful şi angajaţii clubului, anunţaţi că nu vor fi plătiţi: ”Jucătorii au prioritate acum”.

Conform prosport.ro, noi probleme financiare au apărut la club, care ar putea afecta grav plata la zi a salariilor.

Vestea pe care stafful şi angajaţii lui Dinamo nu voiau să o audă

Aşadar, conducerea a luat decizia de a anunţa stafful şi angajaţii clubului că nu au să fie remuneraţi la timp, pentru ca jucătorii să îşi ia salariile, întrucât aceştia ”au prioritate acum”.

Şefii din Ştefan cel Mare consideră că este crucial ca fotbaliştii să nu aibă restanţe pentru a putea fi cât mai focusaţi pe salvarea echipei, astfel că alte persoane din club vor avea de suferit.

Această veste vine la scurt timp după anunţul că directorul sportiv al lui Dinamo ar fi fost nevoit să plece de la Bucureşti după ce clubul nu i-a plătit chiria.

Conform sursei citate, Mihai Matei, adus la club la insistenţele lui Iuliu Mureşan, a părăsit Capitala câteva zile şi a mers acasă, la Craiova, ameninţând că îşi dă demisia de la Dinamo.


Comentarii