Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Dinamo zâmbește din nou!

 



Lobonț: Ștefan Radu mi-a pus mâna în gât!

Fusese în decembrie derby-ul și se întâmplă un meleu în fața băncii noastre. Iarnă, frig, eu cu căciula pe cap, cu guler, mi se văd doar ochii. Și, la un moment dat, Fane, cui îi pune mâna în gât? Mie! Nu am mai știut cum să reacționez. Bă, ce fac acum? Și i-am dat una peste mâna. I-am zis, Fane, ia mâna.

Plecăm. Băiatul prietenului nostru comun îi spusese lui taică-su, bai, vezi că Lobby mai mai să se bată cu Fane la derby. M-a sunat după meci: băi, ce-ai făcut, te-ai bătut cu Fane la derby?

Nu, mă, nu! Păi, ce s-a întâmplat? Că mi-a spus băiatul! Zic: Nu, mă, a fost meleu ăla acolo, a venit Fane și mi-a spus mâna în gat. Dar cred că nu m-a recunoscut Fane. Eu cu fesul pe cap, cu gulerul de mi se vedeau doar ochii. Fane, când e derby, se transformă.

Seara, mă sună Fane. Bă, Pisica, scuze, mă, nu te-am recunscut. Zic: stai, mă, Fane, liniștit, că știu cum faci tu! Zice: nu, că trebuie să mă calmez”, a povestit Lobonț în interviul acordat jurnalistului Playsport, Cătălin Mureșanu.

Dinamo zâmbește din nou! 

Unul dintre sponsorii lui Dinamo, Claudiu Ciolan, a cumpărat autocarul „câinilor” de la fostul patron al clubului, Ionuț Negoiță.

„Autocarul va fi pus la dispoziție gratuit. Va fi trecut pe societatea de fotbal pe care o voi face eu. Eu nu vreau niciun ban și trebuie să mă ocup eu de toate costurile de mentenanță și întreținere.

Dinamo nu va plăti clar nimic … chiar dacă va fi dat într-o formă sau alta, pentru că trebuie să circulăm legal… deci dacă va fi un contract de închiriere pe o sumă modică, 1 leu de exemplu, chiar și acel leu într-un fel sau altul tot de la mine va veni. Din cauza asta cred că au fost zvonuri că ar fi dat în chirie clubului.

Eu ajut Dinamo deocamdată ca suporter cu tot ce pot, dar îmi doresc să mă implic din ce în ce mai mult. I-am ajutat cu autocarul, pe care am reușit să îl cumpărăm pentru suma de 50.000 de euro cu TVA inclus. Nici nu am discutat cu domnul Negoiță! Am discutat prin domnul Vali Gheorghiță. Ei au cerut un preț puțin mai mare, dar ne-am înțeles în cele din urmă”.

Patronul Smile Center, sponsor oficial al lui Dinamo din 2021, le-a propus oficialilor din Ștefan cel Mare să sponsorizeze echipa a doua a clubului: „Au fost ceva discuții și e vorba și de Centrul de Copii și Juniori. Eu, între timp, am luat o echipă de Liga a patra, în Câmpulung, CS Rucăr. Vreau să fac o academie de fotbal la Câmpulung și dacă o să am vreun junior sau vreun jucător bun, cu siguranță va ajunge la Dinamo. E posibil să mă implic în continuare la Dinamo 2, dar să vedem ce au de gând, dacă desființează echipa…”.

Claudiu Ciolan a organizat un meci între legendele lui Dinamo, la care au participat printre alții Ionel Dănciulescu, Marius Niculae sau Florin Cernat, iar omul de afaceri are de gând să mai organizeze astfel de partide, mai ales că „alb-roșiii” au nevoie de bani: „La cererea mea s-a organizat un meci între legendele lui Dinamo. Cu siguranță o să mai fie evenimente de genul. Aș vrea în vară să fac ceva, eventual cu Dinamo 2. Dar totul depinde de ei. Fiind clubul în insolvență, totul este mai dificil”.

„Aveau niște obigații în contract, nu prea le-au respectat, dar voi rămâne în continuare alături de Dinamo și vom prelungi contractul din vară. Dacă va fi un alt nivel de implicare la mine, nu o să mai fie aceeași sponsorizare.

Eu îmi doresc să mă implic mai mult la Dinamo, însă nu e așa ușor. Trebuie să fiu și eu mulțumit.

 Repet, financiar nu mă interesează nimic de la Dinamo! Nu vreau niciun ban, dar dacă mă implic trebuie să am și eu o oarecare putere de decizie. Sper să reușim să găsim o soluție, dacă nu, oricum o să ajut în continuare Dinamo.

Am discutat și cu domnul Zăvăleanu, cu domnul Badea discut alte chestii, nu neapărat de Dinamo. Sunt membru DDB și chiar i-am sponsorizat și pe ei la Cupa DDB. Am mai vorbit cu domnul Iuhasz, când

 ne mai vedem la meciuri. De obicei, ei mă contactează când vor să dea o primă băieților. Mai bine le dăm o primă la baraj”.

VIDEO - Dinamo plănuiește să construiască o bază nouă de pregătire

„Eu sunt implicat și la echipa de handbal, iar angajații clubului și jucătorii vin la clinica dentară, unde au parte de servicii gratuite. Suma este destul de mare și acoperă orice tratament, chiar și pentru cei de la CS Dinamo: copiii 50% și rudele de gradul întâi 25%”, potrivit Fanatik

Comentarii