Post Top Ad


Emoţii pentru Dinamo: "Să vedem cum reacționează suporterii. Câinii sunt reprezentativi pentru Dinamo" Conform configurației actuale din Liga 2, „câinii roșii” ar juca la baraj cu U Cluj sau cu Hermannstadt, ocupantele locurilor 3, respectiv 2, despărțite de un singur punct în acest moment.

„Eu sper ca cei de la Dinamo să nu cadă în această capcană. Toată lumea declară că Dinamo e favorită la baraj. Nu! Dacă joacă cum a făcut-o cu Mioveni, Dinamo nu e favorită la baraj, nu ar câștiga nici cu o echipă de Liga 3.

Îi văd foarte liniștiți pe cei de la Dinamo, nu știu de ce. Ei vorbesc numai de baraj, dar până ajungi la baraj mai este o lună și jumătate. Până atunci, trebuie să elimini greșelile incredibile care nu se mai termină.

Îi văd foarte optimiști după meciuri, chiar puțin inconștienți. Când te prezinți la meciul de baraj, trebuie să fii la nivel bun din toate punctele de vedere. Mergi din înfrângere în înfrângere, te obișnuiești cu înfrângerea și lucrurile devin grave.

Dinamo nu este favorită la baraj! Dacă va juca ca la Mioveni, nu are nicio șansă! Mai bine nu se prezintă la acest baraj”, a declarat Prunea la Pro Arena.


Marius Niculae, unul dintre cei mai apreciați jucători ai lui Dinamo în istoria recentă și o legendă a clubului, a vorbit și el despre situația complicată care a apărut odată cu cererea făcută de societatea condusă de Nicolae Badea.

"Știu că s-a încercat schimbarea siglei pe vremea lui Negoiță și a fost un scandal mare făcut de suporteri. Lucrurile astea se știau dinainte. Chiar și cu imnul, la care am participat și eu, Dănciulescu, Stoican. S-a mai încercat.

Dacă sunt nevoiți, trebuie să o schimbe. Nu știu care o să fie reacția suporterilor. Câinii sunt reprezentativi pentru Dinamo. Mă așteptam la lucrul ăsta. Chiar când a fost treaba cu FCSB și a fost schimbată denumirea, chiar făceam glume cu mai mulți că și Dinamo s-ar putea numi FCDB", a spus Marius Niculae la Liga Digisport.

"Trebuie studiate cu atenție aceste lucruri din punct de vedere juridic, întrucât sunt ceva probleme de acest gen cu fosta societate a domnului Badea, care deține actuala siglă. Am convingerea că se va rezolva totul pe pale pașnică.

De asemenea, am convingerea că domnul Badea este un dinamovist veritabil, fiindcă nu are rost să ne 

războim aiurea. Indiferent de siglă, toți sportivii de la toate secțiile clubului au fost recunoscuți ca adevărați câini roșii, chiar dacă pe emblema clubului de fotbal au apărut abia la finalul anilor '90.

Poate se va ajunge la un nou desen. Nu e exclus să cuprindă și simbolul clubului, cei doi câini, care vor rămâne în tradiția mondială a grupărilor, așa cum Liverpool are cormoranii", spunea Cornel Dinu în 2016.

Comentarii