Post Top Ad


Scenariu șoc în Ștefan cel Mare. Care l-ai propus ma pe "marele antrenor"?!

 Fostul internațional român Florea Văetuș (65 de ani) a povestit cum s-a ales Mircea Rednic (50 de ani) cu porecla „Strâmbu'”.

În jurul poreclei lui Mircea Rednic circula un adevărat mit. Foști colegi de la națională sau de la Dinamo, printre ei Hagi sau Dănuț 

Lupu, au spus sau au lăsat să se înțeleagă că denumirea vine de la caracterul îndoielnic al actualului antrenor. Văetuș spulberă acest lucru. 

„Îi spuneam «Strâmbu'» lui Rednic pentru că avusese mâna ruptă și nu putea să întindă degetele de la o mână. Îi ziceam: «Ce, mă, ești cerșetor?». Nu e adevărat că îi ziceam 

"Strâmbu"  pentru că era crăcănat, mergea de parcă stătuse pe butoi”, a povestit Florea Văetuș, pentru GSP.ro


Cătălin Mureșanu a dezvăluit la Playsport Live că Ionuț Chirilă a fost la un pas de a fi numit la Dinamo în toamna trecută.

Conform informațiilor jurnalistului Playsport, Cătălin Mureșanu, Ionuț Chirilă a fost pe lista scurtă a factorilor de decizie din Ștefan cel Mare. Totul s-a întâmplat în toamna trecută, după despărțirea de Dario Bonetti și înainte ca tehnicianul să semneze cu Academica Clinceni.

„Nu știam, am fost? Nu cred așa ceva!! Pe cuvântul tău? Nu m-a sunat și vreau să spun … Ce mai trebuia să demonstreze Ionuț Chirilă ca să i se dea Dinamo?

Să fac o echipă cu bani puțini și care să urce. Toți jucătorii au valoare, trebuie să știi să îi folosești și să îi aduci la un nivel înalt.

Eu cum am avut generație bună la Rapid, la Dinamo, la Chiajna? Eu mi-am făcut generațiile astea. Ce trebuia eu să mai fac ca să antrenez Dinamo? Să mă duc în spațiu?”, a reacționat Ionuț Chirilă.


„Mi se pare curios cum un om ca mine, care produce bani din fotbal, nu este lăsat să antreneze. Vi se pare că sunt lăsat? Important este că nu antrenez. Fotbalul, am spus clar, trebuie să reprezinte un business, să 

existe o balanță între cheltuieli și profit. Este lipsă de cultură a proprietarilor de fotbal”,  a mai spus Ionuț Chirilă, la Playsport Live.

Nu știu cine l-a frânat, dar știu cine l-a propus. O falangă din DDB.

Cătălin Mureșanu, despre varianta Ionuț Chirilă la Dinamo

Comentarii