Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce se mai aude de negocierile cu potenţialii investitori

 



Mircea Lucescu ajunsese la un acord cu „dragonii” și chiar se semnase contractul, totul a picat însă în momentul în care Dinamo a cerut o sumă foarte mare pentru a îl lăsa pe tehnician să plece.

„Mircea Lucescu a fost aici, la Porto, și toată povestea este foarte amuzantă pentru că a stat la sora regretatului și iubitului Reinado Teles. A stat două zile ascuns de presă. Sora lui Reinaldo îi aducea mâncarea. Nu ieșea să-l vadă careva. Am semnat contractul. El antrena la Dinamo, dar a spus că a fost lăsat de club să plece. Nu era așa însă.

Nu numai că n-a fost lăsat să plece, dar Dinamo a cerut și mulți bani. Apoi, clubul italian Pisa a plătit cât dorea Dinamo și a semnat. Îmi vorbește și astăzi despre acel episod. Când a fost aici, i-am dat o emblemă strălucitoare cu FC Porto, pe care o folosește des.

Cu ceva timp în urmă a venit în Portugalia, în vacanță, și o avea pe rever. Mi-a părut rău pentru că, după cum s-a dovedit, a fost un antrenor de calitate și am crezut în el”, a declarat Pinto da Costa potrivit maisfutebol.



Războiul pentru nume şi siglă de la Dinamo goneşte potenţialii investitori.

Problemele cu numele şi sigla clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare îngreunează şi mai mult negocierile 

cu potenţialii investitori de la echipă. Din informaţiile FANATIK, oamenii care s-au declarat interesaţi 

să investească la club au solicitat clarificarea acestor probleme de identitate.


Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ, a declarat că există discuţii 

permanente cu investitori şi a recunoscut că unul dintre subiectele care trebuie rezolvate sunt cele legate de nume şi siglă:

Răzvan Zăvăleanu: “Sper să găsim modalitatea optimă de a rezolva acest lucru”

“Am discuții permanente cu potenţialii investitori, dar nu le pot face publice. Sunt direcții în care s-a 

avansat, dar lucrurile avansează destul de greoi. Vorbim de oameni foarte serioși care vor să își facă 

bine temele, fiind convinși în momentul în care intră la acest club, că le sunt cunoscute toate problemele.

Este adevărat că este un element de discuție permanent cu potențialii investitori (n.r. problema cu sigla 

şi palmaresul clubului), sper să găsim modalitatea optimă de a rezolva acest lucru”, a explicat Zăvăleanu.

Comentarii