Post Top Ad


Dinamo nu se mai oprește din transferuri și face o mutare pentru salvarea de la retrogradare Speriați de retrogradare, fanii lui Dinamo propun o măsură disperată

Oamenii din DDB încearcă să-i determine pe șefii clubului să facă demersuri ca meciurile din baraj să fie conduse de arbitri străini, potrivit GSP

Vineri, Dinamo a ratat o șansă importantă de a se mai agăța de salvarea directă de la retrogradare. 

Fanii dinamoviști vor ca oficialii clubului să fie mai activi și să pună presiune pe arbitri, astfel încât echipa lor favorită să nu mai fie victima deciziilor controversate, iar directorul sportiv Florin Răducioiu este cerut din nou pe banca tehnică. 

Fostul mare atacant a anunțat că a urcat în tribune, din cauză că trăiește partidele la intensitate maximă și are reacții vulcanice la adresa arbitrilor, care pot dăuna formației sale. 

„N-o să mai stau pe bancă, nu mă pot abține de la reacții în timpul meciului, la adresa arbitrilor”, și-a justificat Răducioiu decizia, după meciul cu FC Botoșani, de luna trecută.

Dinamo și-a adus un om important în staff-ul tehnic: Marian Dima. Acesta a colaborat cu selecționerul Victor Piţurcă la echipă naţională, apoi l-a urmat pe acesta şi la Al Ittihad. În plus, după despărţirea de Dinamo, din 2019, preparatorul fizic a avut un contract pe un sezon şi cu FCSB.

Marius Dima este un nume apreciat în breasla sa, s-a perfecţionat la Clairefontaine şi la Londra, are la activ deja 10 echipe la care a lucrat în Liga 1.

”Nu pot să spun cât de bine mă percep jucătorii, îți dau doar un exemplu. În Cipru, mi se spunea

 Ceaușescu. Au aflat ei de Ceaușescu, cu toate că eram în 2016 și trecuseră de la Revoluție 27 de ani și mulți dintre ei abia aveau vârsta asta.

Nu știu cum unul a aflat de dictatorul român, a căutat pe Internet și mi-au zis Ceaușescu”, povestea acesta acum trei ani, potrivit Prosport

Comentarii