Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






„Ei săracii, după ce că nu joacă fotbal, mai sunt și tari în gură”

 


“Chiar dacă nu vreau să mă gândesc, realist fiind și ancorat în realitate, trebuie să iau în calcul această 

perspectivă deloc plăcută. Evident, lucrurile vor trebui reașezate dacă echipa retrogradează. Din punct de vedere financiar, al salariilor jucătorilor în primul rând.


Evident nu va putea fi păstrat lotul de jucători, majoritatea fiind de primă ligă. Cred că se poate salva 

situația, dar dacă nu vom avea cât mai repede un investitor, avem nevoie foarte tare de suportul fanilor 

pentru a susține acest pasaj neplăcut, în condițiile în care nu vom mai încasa bani din drepturi tv”, a explicat Răzvan Zăvăleanu potrivit Fanatik 

Giani Kiriță i-a făcut praf pe jucătorii de la Dinamo

„Nu mă așteptam la altceva de la acest meci cu Gaz Metan Mediaș. Jucătorii actuali au o presiune foarte 

mare pe umerii lor. Daca într-un an de zile nu au reușit să scoată echipa la suprafață, atunci îmi e frică pentru Dinamo la baraj.

Cu orice echipă ajunge la baraj, credeți-mă că va fi foarte greu pentru Dinamo. Acele echipe din Liga 2 

vin cu un moral foarte bun, iar jucătorii lui Dinamo nu știu dacă pot face față presiunii.

Ei săracii, după ce că nu joacă fotbal, mai sunt și tari în gură. Nu au respect față de nicio legendă a lui 

Dinamo. Nu au educație, nu sunt fotbaliști. Nu se respectă pe ei înșiși, darămite să-i respecte pe suporteri”, a declarat Giani Kiriță la Pro Arena.

Comentarii