Post Top Ad


Tensiuni la Dinamo: Uhrin și-ar fi luat bilet să plece. Chef Cătălin Scărlătescu, a găsit denumirea pe care echipa o va purta Dinamo

 
În ciuda faptul că Dusan Uhrin i-a dat banderola de căpitan la trei meciuri din play-out, relația lui Filip cu fanii rămâne tensionată.


Dinamo speră că Hermannstadt, nu U Cluj, va încheia pe 3 în „B” și le va fi adversară la baraj. 


Dinamoviștii își doresc un duel la barajul de menținere/promovare în Liga 1 contra celor de la Hermannstadt, care acum ocupă locul 2 în play-off-ul eșalonului secund.

Sibienii sunt de preferat celor de la U Cluj din mai multe motive, conform calculelor alb-roșiilor.


Hermannstadt joacă meciurile de acasă la Mediaș, cu presiune minimă pentru adversari; U Cluj 

evoluează pe Cluj Arena, iar atmosfera „șepcilor roșii” din derby-ul cu Petrolul (3-1), de marți seară, a fost una electrizantă, cu 14.100 de suporteri în tribune;


Hermannstadt e în insolvență, cu întârzieri salariale, nervii jucătorilor lui Măldărășanu fiind întinși la maximum. U Cluj nu are probleme cu banii, contractele sunt plătite la timp;

Pe lângă faptul că este neînvinsă în 2022 în competiția internă - 6 victorii și 3 remize, U Cluj este și 

una dintre simpatiile unui om important din politica internă, Vasile Dîncu, ministrul apărării, care este și un susținător al lui Dinamo, dar și al lui CFR.

Hermannstadt nu trezește nicio simpatie pentru suporterii „câinilor”, care sunt înfrățiți cu fanii lui U 


Cluj; la meciurile de campionat, fiecare dintre cele două galerii scandează și numele celeilalte, potrivit GSP.roChef Cătălin Scărlătescu este cunoscut ca fiind un înrăit fan al lui Dinamo, iar acesta s-a gândit deja la un nume pe care formația din „Groapă” să îl poarte după ce Nicolae Badea a revendicat titulatura anterioară.

„Dinamo face stadion de zece ani, facem machete, punem floricele, degeaba”, a mai spus Scarlatescu, în momentul în care a aflat că Dinamo își va face o nouă arenă, completat fiind de Chef Dumitrescu: 

„Vă dați seama că o să avem cele mai frumoase stadioane, în Liga 2!? Nu vi se pare, un pic, penibil!”

„Ce să mai zic? O sa ne numim” „SC Câinii Sportivi” și gata!”, a mai spus celebrul bucătar.


Surse apropiate clubului din „Ștefan cel Mare” au dezvăluit că antrenorul ceh de 54 de ani și-ar fi cumpărat bilet spre Cehia și ar fi vrut să plece de la echipă chiar înainte de meciul cu Academica Clinceni, programat sâmbătă, de la 12:30.

Antrenorul care în sezonul trecut a salvat clubul a fost convins cu greu să rămâne, după insistențele lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al echipei.  Uhrin e nemulțumit că nu și-a încasat salariul în 

ultimele două luni, iar oficialii i-au promis că în următoarele două săptămâni va fi cu banii la zi. Acesta a acceptat să rămână pentru moment, dar nu e exclus să plece până la terminarea play-out-ului, afirmă sursele GSP.

În plus, conducerea clubului crede că Uhrin le spune jucătorilor să nu renunțe la pretențiile financiare. De exemplu, șefii lui Dinamo vor ca Andrei Radu să accepte din sezonul viitor un salariu de 5.000 de euro, în locul celor 9.000 pe care ar urma să-i încaseze, conform contractului. Fundașul stânga refuză propunerea, iar șefii „câinilor” cred că Uhrin ar fi fost cel care l-a determinat să nu accepte.


Comentarii