Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo scapă de un caz pentru un moment!

 



"Câinii" au ratat o primă uriaşă, promisă de doi dintre sponsorii clubului.

Dinamo a ratat o primă uriaşă la finalul meciului cu oltenii. La finalul lunii martie, la sediul clubului a avut loc o întâlnire de gradul trei între preşedintele Iuliu Mureşan şi oamenii de afaceri care sponsorizează clubul: Gheorghe Niţu şi Marian Iuhasz. 

Niţu şi Iuhasz au transmis că sunt gata să vină cu bani în acest final de sezon şi au promis o primă de 50.000 de euro pentru jucători şi staff în cazul în care dinamoviştii vor câştiga cele trei meciuri de foc cu: Chindia, FC U Craiova şi Mionveni.

Oficialii echipei au încercat să motiveze echipa ca în sezonul trecut! Atunci, jucătorii au încasat 100.000 de euro pentru cinci victorii consecutive

“Câinii” s-au mobilizat, au câştigat meciul împotriva Chindiei, însă după înfrângerea cu FC U Craiova, jucătorii lui Uhrin au ratat prima consistentă promisă de sponsorii clubului. Odată cu această înfrângere s-au spulberat şi speranţele unei salvări directe de la retrogradare, potrivit Fanatik.


Formația din ”Ștefan cel Mare” respiră ușurată, pentru moment. Nu este obligată să-i achite prea curând banii lui Teddy Mezague, fostul fundaș al clubului, care a câștigat la TAS drept despăgubire suma de 130.000 de euro.

Conform playsport.ro, Tribunalul București a respins cererea lui Teddy Mezague pentru ca suma să fie 

considerată creanță curentă și să fie achitată rapid. Teddy Mezague a evoluat doar patru partide la Dinamo București, în sezonul 2018/2019, înainte să fie dat afară.

Așadar, în urma celor întâmplate, cu o decizie TAS irevocabilă, francezul a devenit o creanță importantă din trecutul clubului. Acesta a intrat pe tabelul creditorilor, ca toată lumea, și își va recupera banii, 

conform Planului de reorganizare aprobat, în anul trei de insolvență. Adică, în 2024 - în cazul în care reorganizarea juridică va decurge conform planului.

Comentarii