Post Top Ad


Dinamo scapă de un caz pentru un moment!

 "Câinii" au ratat o primă uriaşă, promisă de doi dintre sponsorii clubului.

Dinamo a ratat o primă uriaşă la finalul meciului cu oltenii. La finalul lunii martie, la sediul clubului a avut loc o întâlnire de gradul trei între preşedintele Iuliu Mureşan şi oamenii de afaceri care sponsorizează clubul: Gheorghe Niţu şi Marian Iuhasz. 

Niţu şi Iuhasz au transmis că sunt gata să vină cu bani în acest final de sezon şi au promis o primă de 50.000 de euro pentru jucători şi staff în cazul în care dinamoviştii vor câştiga cele trei meciuri de foc cu: Chindia, FC U Craiova şi Mionveni.

Oficialii echipei au încercat să motiveze echipa ca în sezonul trecut! Atunci, jucătorii au încasat 100.000 de euro pentru cinci victorii consecutive

“Câinii” s-au mobilizat, au câştigat meciul împotriva Chindiei, însă după înfrângerea cu FC U Craiova, jucătorii lui Uhrin au ratat prima consistentă promisă de sponsorii clubului. Odată cu această înfrângere s-au spulberat şi speranţele unei salvări directe de la retrogradare, potrivit Fanatik.


Formația din ”Ștefan cel Mare” respiră ușurată, pentru moment. Nu este obligată să-i achite prea curând banii lui Teddy Mezague, fostul fundaș al clubului, care a câștigat la TAS drept despăgubire suma de 130.000 de euro.

Conform playsport.ro, Tribunalul București a respins cererea lui Teddy Mezague pentru ca suma să fie 

considerată creanță curentă și să fie achitată rapid. Teddy Mezague a evoluat doar patru partide la Dinamo București, în sezonul 2018/2019, înainte să fie dat afară.

Așadar, în urma celor întâmplate, cu o decizie TAS irevocabilă, francezul a devenit o creanță importantă din trecutul clubului. Acesta a intrat pe tabelul creditorilor, ca toată lumea, și își va recupera banii, 

conform Planului de reorganizare aprobat, în anul trei de insolvență. Adică, în 2024 - în cazul în care reorganizarea juridică va decurge conform planului.

Comentarii