Post Top Ad


Apropo la Steliano Filip

 
Speriați de retrogradare, fanii lui Dinamo propun o măsură disperată

Oamenii din DDB încearcă să-i determine pe șefii clubului să facă demersuri ca meciurile din baraj să fie conduse de arbitri străini, potrivit GSP

Vineri, Dinamo a ratat o șansă importantă de a se mai agăța de salvarea directă de la retrogradare. 

Fanii dinamoviști vor ca oficialii clubului să fie mai activi și să pună presiune pe arbitri, astfel încât echipa lor favorită să nu mai fie victima deciziilor controversate, iar directorul sportiv Florin Răducioiu este cerut din nou pe banca tehnică. 

Fostul mare atacant a anunțat că a urcat în tribune, din cauză că trăiește partidele la intensitate maximă și are reacții vulcanice la adresa arbitrilor, care pot dăuna formației sale. 

„N-o să mai stau pe bancă, nu mă pot abține de la reacții în timpul meciului, la adresa arbitrilor”, și-a justificat Răducioiu decizia, după meciul cu FC Botoșani, de luna trecută.

„Totul a depins de el. Să știți că, de foarte multe ori, și caracterul te duce unde te duce. Poți să fii foarte talentat, dar dacă n-ai caracter e foarte complicat. 

Spre exemplu, au fost jucători precum Florentin Petre, care au fost de mici cu noi. N-au fost transferuri spectaculoase, dar a rămas tot timpul cu noi. Băiatul ăsta, Dobrosavlevici, mereu mă sună să mă întrebe ce fac.

Filip...dacă ai caracter, ai pentru tine! Vorbesc la modul general, nu de el. Văd că el e mai preocupat de cearta cu Rednic decât de fotbal. Oricât l-am simpatizat sau antipatizat pe Rednic, el e Mircea Rednic, 

totuși! Nu poate exista o ceartă între Filip și Rednic! Mulți jucători de la Dinamo mai mult au cochetat cu fotbalul. E o diferență prea mare între ei ca să existe o dispută”, a spus Victor Becali, la GSP Live

Comentarii