Post Top Ad


Dinamo are mari probleme din cauza regulii U21. Dublu campion cu Dinamo, acum paznic la stadion!

 Dublu campion cu Dinamo, acum paznic la stadion!

Fost atacant la Dinamo sau Corvinul, Florea Văetuș, 65 de ani, lucrează acum ca agent de pază la stadionul din Hunedoara. În acest mod reușește să-și rotujească veniturile după ce a ieșit la pensie.

Florea Văetuș a fost dublu campion cu Dinamo, a antrenat la Corvinul, dar în 2005 a renunțat fiindcă echipa s-a desființat.

„Am fost antrenor la Hunedoara, am plecat la Călan, apoi la Sadu. Am revenit apoi antrenor la juniori, la grupele de ’88, ’89, cu care am câștigat campionatul împotriva Timișoarei. Clubul s-a desființat prin 2005 și nu am mai profesat. Un prieten și-a deschis o școală și a propus să poarte numele Florea Văetuș.

Am zis: Bine. Și mi-a propus apoi să coordonez. Am acceptat, dar am zis că serviciul nu îl las. Apoi, am ieșit la pensie, de la combinatul siderurgic. Pensia nu e grozavă, la început era mai mică, dar acum s-a mai rotunjit. I-am zis lui Andone la un pahar de șpriț că accept orice, chiar și la pază.

Am vorbit cu domnul pe care mi l-a recomandat Andone, și am avut de ales între stadion și castel. Am ales stadionul. Lucrez 24 de ore, cu 48 libere. Sunt obișnuit cu viața pe care o duc”, a declarat Florea Văetuș la GSP.


L-a forțat pe Ahmed Bani, dar l-a pierdut pentru cel puțin trei săptămâni. Tânărul de 19 ani s-a accidentat la gambă, poate să mai fie o soluție viabilă abia pentru “dubla” de la baraj, susțin sursele GSP. Aceasta după ce mijlocașul de bandă a fost acuzat de către fani că nu are grijă de viața lui sportivă.

Bani îi urmează unui alt fotbalist eligibil U21 care se recomanda de mare viitor, Antonio Bordușanu, 17 ani, care a dispărut total în play-out, în ultimele 5 partide, din cauza unei dislocări a umărului. Abia după Paști se va lua în calcul revenirea lui la antrenamentele normale, potrivit GSP


Comentarii