Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamo are mari probleme din cauza regulii U21. Dublu campion cu Dinamo, acum paznic la stadion!

 



Dublu campion cu Dinamo, acum paznic la stadion!

Fost atacant la Dinamo sau Corvinul, Florea Văetuș, 65 de ani, lucrează acum ca agent de pază la stadionul din Hunedoara. În acest mod reușește să-și rotujească veniturile după ce a ieșit la pensie.

Florea Văetuș a fost dublu campion cu Dinamo, a antrenat la Corvinul, dar în 2005 a renunțat fiindcă echipa s-a desființat.

„Am fost antrenor la Hunedoara, am plecat la Călan, apoi la Sadu. Am revenit apoi antrenor la juniori, la grupele de ’88, ’89, cu care am câștigat campionatul împotriva Timișoarei. Clubul s-a desființat prin 2005 și nu am mai profesat. Un prieten și-a deschis o școală și a propus să poarte numele Florea Văetuș.

Am zis: Bine. Și mi-a propus apoi să coordonez. Am acceptat, dar am zis că serviciul nu îl las. Apoi, am ieșit la pensie, de la combinatul siderurgic. Pensia nu e grozavă, la început era mai mică, dar acum s-a mai rotunjit. I-am zis lui Andone la un pahar de șpriț că accept orice, chiar și la pază.

Am vorbit cu domnul pe care mi l-a recomandat Andone, și am avut de ales între stadion și castel. Am ales stadionul. Lucrez 24 de ore, cu 48 libere. Sunt obișnuit cu viața pe care o duc”, a declarat Florea Văetuș la GSP.


L-a forțat pe Ahmed Bani, dar l-a pierdut pentru cel puțin trei săptămâni. Tânărul de 19 ani s-a accidentat la gambă, poate să mai fie o soluție viabilă abia pentru “dubla” de la baraj, susțin sursele GSP. Aceasta după ce mijlocașul de bandă a fost acuzat de către fani că nu are grijă de viața lui sportivă.

Bani îi urmează unui alt fotbalist eligibil U21 care se recomanda de mare viitor, Antonio Bordușanu, 17 ani, care a dispărut total în play-out, în ultimele 5 partide, din cauza unei dislocări a umărului. Abia după Paști se va lua în calcul revenirea lui la antrenamentele normale, potrivit GSP


Comentarii