Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cine e „Dairo”, dinamovistul care și-a distrus azi rivala FCSB chiar pe terenul acesteia. "Păi, când vor fi gata restaurantele și muzeul clubului, vii cu patru ore înainte de meci!"

 




„Cu siguranță, era și timpul. Eu sper să se înceapă cât mai repede, noi am rămas cam singurii care nu avem un stadion, mă refer dintre echipele mari. A fost casa noastră, noi acolo am crescut. Mă gândesc la ce fotbaliști au fost pe acolo. E clar că va fi altceva, eu am rămas impresionat de stadionul Stelei. 

Păi, când vor fi gata restaurantele și muzeul clubului, vii cu patru ore înainte de meci! Zona în care are Dinamo stadionul, o să vedeți câte familii vor veni la meci, cu copii și așa mai departe!”, a spus Florin Prunea, la emisiunea Ora Exactă în Sport de la PRO ARENA.


Dinamo U19 i-a administrat, duminică, o înfrângere usturtăroare rivalei FCSB, într-o partidă din Liga Elitelor. Conduși la pauză cu 0-1, „câinii” au revenit și s-au impus cu 5-2, toate golurile roș-albilor fiind marcate de același fotbalist, atacantul de 18 ani Dinu Daniel Constantin.

 

Dinu Constantin, „nouarul” lui Dinamo, a reușit o prestație pe care n-o va uita prea curând: cinci goluri marcate în poarta rivalei într-o singură repriză!

Dinu Constantin e om de bază la formația U19 a lui Dinamo. Are numărul 9 pe tricou, iar antrenorul său, Gică Mihali, îi prevestește un viitor strălucit.

Gică Mihali i-a făcut o scurtă caractetizare vârfului său: „Eu îi spun «Dairo!» E născut în 2004, are niște calități remarcabile. A reușit niște goluri extraordinare astăzi. Trebuie să muncească și mai mult de acum încolo și să fie atent la greutate, uneori are probleme”, a spus antrenorul „câinilor” mici. 


M-am chinuit mult azi să alcătuiesc o echipă. Față de formula din toamnă, am rămas fără cinci jucători, Bordușanu, Amzar, Curea, Delciu și Oncescu. Cu ei în teren, nici n-am fi stat la discuții.

Am fost conduși, dar am avut o discuție serioasă la pauză, am apelat la orgoliul lor, am schimbat și sistemul. Ei erau siguri că ne vor bate, dar sunt bucuros că am trecut cu bine peste acest meci. Gică Mihali, antrenor Dinamo U19, potrivit GSP


Comentarii