Post Top Ad


Dorin Șerdean dă târcoale la Dinamo! Ce vrea sa facă

 
Tribunalul București a respins cererea lui Teddy Mezague, fostul dinamovist care a câștigat procesul la TAS și are de primit 130.000 euro, după ce francezul a solicitat să i se considere suma drept creanță curentă și să i se achite cu celeritate; 

Teddy Mezague, fotbalist pentru patru meciuri la Dinamo în sezonul 2018-2019, s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne și a câștigat procesul în care a acuzat că i-a fost falsificată semnătura de pe contractul de reziliere cu formația din „Ștefan cel Mare”. 

Imediat după această primă victorie, avocații lui Mezague s-au îndreptat către Tribunalului București și, în ciuda stării de insolvență în care se află SC Dinamo 1948 SA, societatea comercială care administrează clubul, aceștia au cerut încadrarea sumei drept creanță curentă și, astfel.

Din fericire pentru dinamovisti, instanța a refuzat cererea formulată de avocații lui Mezague, astfel că, așa cum se întâmplă și cu ceilalți fotbaliști care au creanțe, francezul a fost trecut în tabelul creditorilor și își va recupera banii, conform Planului de reorganizare, în anul trei de insolvență, mai precis în 2024, potrivit playsport.ro

Dorin Şerean "dă târcoale" şi îşi pregăteşte revenirea la Dinamo.

Dacă Pablo Cortacero este dat dispărut, Dorin Şerdean “dă târcoale” din nou la echipă, la aproape un an de la intrarea în insolvenţă şi preluarea administraţiei de Iuliu Mureşan, administrator special şi RTZ, administratorul judiciar, reprezentat de Răzvan Zăvăleanu.

În insolvenţă, acţionarii au o putere limitată în ceea ce priveşte administrarea societăţii, iar Pablo Cortacero ar fi negociat cedarea pachetului majoritar către Dorin Şerdean, omul său de încredere.

În urmă cu trei săptămâni, Dorin Şerdean s-a prezentat la sediul din Bucureşti al firmei RTZ pentru a discuta cu Răzvan Zăvăleanu.

“Nu am discutat cu domnul Șerdean. Știu că m-a căutat, a venit până aici, la sediu. Dar eu nu locuiesc în București, în primul rând. Vin săptămânal pentru Dinamo. Nu m-a sunat, a venit doar până la birou, nu m-a găsit, a plecat”, a spus Zăvăleanu.

“El m-a căutat în urmă cu trei săptămâni la sediu. Mi-a spus cineva că ar căuta bani ca să ajute Dinamo, dar este o informație pe care am primit-o de la cineva”, a spus Zăvăleanu, potrivit Fnatik 

Comentarii