Post Top Ad


Ce s-a întâmplat azi în procesul în care Ionuț Negoiță a fost acuzat de bancrută frauduloasă. Ce riscă Dinamo

 „Nu o duc prea bine pentru că am pierdut în ultimul meci (n.r. – 1-2 cu FCU Craiova), deși am jucat bine. Cred că e cel mai rău să joci bine și să pierzi cum s-a întâmplat. Nu am făcut multe greșeli, doar două. Dar tot nu sunt mulțumit. Eu încerc să fac tot ce pot, jucătorii trebuie să facă la fel. Sper să putem lupta. 

Cu CS Mioveni mă aștept la un meci dificil, chiar dacă a câștigat greu cu Gaz Metan, 2-1. CS Mioveni e o echipă puternică, care joacă simplu. Va fi greu.

Pentru mine, fiecare meci  poate fi ultimul. Toate partidele sunt decisiv. Eu vreau să câștig, sper că și jucătorii. Dar trebuie să fim mai atenți”, a declarat Uhrin la conferința de presă, potrivit GSP


Azi, la Curtea de Apel București, a avut loc un nou termen în în dosarul de bancrută frauduloasă în care este inculpat fostul finanțator al lui Dinamo, Ionuț Negoiță.

Amânare în procesul lui Ionuț Negoiță

Ca și la precedentele două termene, de pe 20 ianuarie și 16 februarie, magistrații au amânat sentința. O decizie ar putea veni peste 7 zile, pe 20 aprilie, când are loc un nou termen, potrivit GSP

Dosarul în care este inculpat Ionuț Negoiță priveşte ieşirea din insolvenţă a clubului Dinamo (în 2015) a fost înaintat către justiție la finalul anului 2017.

Ce riscă Dinamo

Recent, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu explica la Radio Dinamo1948 care pot fi repercusiunile asupra clubului Dinamo, dacă Ionuț Negoiță va fi găsit vinovat. 

„Există o parte cunoscută și o parte necunoscută a lucrurilor. Știm cu câți bani s-a înscris Regia Parcurilor și cu cât s-au înscris cei de la Poli Timișoara, aceste entități fiind constituite în parte civilă în 

procesul penal.  Sumele respective sunt înscrise la masa credală sub condiție suspensivă (n.r. - care oprește punerea în execuție a unei dispoziții, a unei prevederi), dacă va avea loc condamnarea, vor veni 


la masa credală. Vorbim de o sumă de 6 milioane de lei. Dacă nu va exista o condamnare, aceste sume vor fi șterse din tabelul de creditori.
Comentarii