Post Top Ad


Ion Țiriac a oferit răspunsul final privind preluarea lui Dinamo

 


Omul de afaceri Nicolae Badea a reacționat după ce clubul din Liga 1 a fost notificat că nu mai poate folosi denumirea „FC Dinamo”.

„Ei sunt SC Dinamo 1948! FC Dinamo se produce o confuzie. Sunt şi FC Dinamo şi SC Dinamo şi nu vrem decât să se clarifice modul de lucru. Rămân implicat la Dinamo.

Eu nu m-am dezis niciodată că nu sunt aproape de Dinamo. Sunt dinamovist şi sunt membru DDB. Pot să ajut din calitatea asta sau în calitate de cumpărător de publicitate.

FC Dinamo este o entitate, SC Dinamo 1948 este o altă entitate. Utilizarea în scop sportiv a mărcii, culorii şi alte lucruri care derivă din brand-ul FC Dinamo rămâne în continuare. Nu pot utiliza FC Dinamo în scop comercial.

Acestea pot fi utilizate strict în scop sportiv”, a spus Nicolae Badea pentru pentru Antena Sport.

Ion Țiriac (82 de ani) a vorbit despre posibila preluare a echipei de fotbal Dinamo.

- Domnule Țiriac, sunteți un vechi dinamovist. Nu vă doare sufletul când vedeți că echipa se prăbușește, de ce nu o ajutați?

- Cum să o ajut? Nu-mi permit să spun că fac echipă la Dinamo cum nu mi-am permis să spun că fac echipa națională în '72, când voiau să fiu ministru al sportului.

Nu știam să fac o echipă! Dar ce vreau să vă spun este că nu pot să mă bag la fotbal, este o altă meserie! Alta total. Pe care nu-l înțeleg. Și nu înțeleg cum am ajuns și la fotbal în halul ăsta, chiar nu înțeleg. Mă 

doare rău de tot ce se întâmplă la Dinamo! Am fost milițian, am mâncat o pâine de minister de acolo 20 de ani, potrivit GSP


sursa foto: Profimedia

Comentarii