Post Top Ad


Dinamo dezavantajată de arbitru

 "Uhrin a alcătuit primul „11” ciudat, a făcut schimbări ciudate. Pot să-l întreb pe Dusan Uhrin de ce l-a trimis atât de târziu în teren pe Ivanov? Mai ales că s-a văzut și din tribună că defensiva Craiovei a avut destule puncte vulnerabile și bulgarul are capacitatea să disloce o astfel de apărare și cu pase filtrante, și prin acțiuni personale.

Dinamo continuă să joace fără busolă, Dusan Uhrin n-a găsit încă busola care să aducă echipa pe drumul spre victorie. Și, implicit, spre salvarea de baraj. Unde nu va fi deloc ușor, indiferent care va fi adversara", a spus Cornel Dinu pentru Fanatik.


În minutul 12 al meciului din Ștefan cel Mare, la 1-0 pentru Dinamo, Christian Irobiso a scăpat cu mingea la picior către poarta lui Robert Popa. Atacantul nigerian a fost oprit de Dominik Kovacic, unul dintre stoperii lui FCU, care l-a doborât pe linia careului cu o intrare dură, din lateral, la nivelul brațelor. 

Zotta consideră că Dinamo ar fi trebuit să primească penalty cu FCU Craiova 

Irobiso a solicitat penalty, dar „centralul” Marian Barbu a lăsat jocul să curgă. Decizie eronată, în opinia fostului arbitru Constantin Zotta! 

„Fără doar și poate, este fault! Este o împingere cu forță disproporționată și, mai mult decât atât, este împingere cu brațul, care îi provoacă căderea adversarului. Înseamnă că este penalty, contactul este pe linie, spre interior.

Chiar dacă împingerea este cu umărul, dacă forța este mult mai mare și îi determină căderea, este fault! Se

 vede clar cum pleacă, intră direct în el. Umăr la umăr înseamnă altceva, un contact corect. Aici, intenția fundașului este de a intra direct în adversar, cu forță!”, a spus Zotta la Orange Sport. 

Comentarii