Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vestea momentului pentru "câinii". Comisioane grase la masa credală



Încă o pagubă produsă de Pablo Cortacero lui Dinamo!

Dinamo trebuie să achite comisioane de intermediere după transferul din trecut al unor jucători, trei dintre aceștia fiind aduși de Pablo Cortacero, finanțatorul dispărut fără urmă din peisaj.

Cinci firme de impresariat s-au înscris la masa credală pentru a-și recupera datoriile de la Dinamo.

Trei din totalul de șase jucători pentru care trebuie plătit au fost aduși de Pablo Cortacero: Isma Lopez, Borja Valle și Thomas Mejias.

Suma totală a comisioanelor pe care trebuie să le achite Dinamo firmelor de impresariat se ridică la 42.700 de euro.


Thomas Mejias (Football Promotions LTD (Scoția) – 6.500 de euro), Isma Lopez (Football Promotions LTD (Scoția) – 7.000 de euro), Borja Valle (Protio Sport S.L. (Spania) – 10.000 de euro), Kristian Kostrna (Soccon S.R.O (Slovacia) – 3.000 de euro), Mamoutou N’Diaye (Let’s Play BVBA (Belgia) – 10.200 de euro) și Mattia Montini (Fashion Sport Management SRL (Italia) – 6.000 de euro) sunt fotbaliștii de pe urma cărora Dinamo trebuie să achite comisioane de intermediere, conform GSP.

Se dărâmă stadionul Dinamo! ”Câinii” au primit vestea cea mare, arena de 71 de ani va fi pusă la pământ. Procesul va începe chiar în ziua în care clubul va împlini 74 de ani, pe 14 mai. Anunțul a fost făcut de fostul director sportiv al clubuli Dinamo, Cristi Bobar.

”Am auzit că de 14 mai se dărâmă stadionul. O să intre buldozerele pe el”, a anunțat Cristi Bobar la AS.ro LIVE.

”Cristi nu mai are niciun gând cu fotbalul. Este liniștit. M-am întâlnit, ieri, cu el. Arată ca la 30 de ani. Se menține, aleargă, se plimbă. I-a ajuns cu fotbalul. Dacă ar intra el la Dinamo, el ar sta vreodată să nu se bată cu primele locuri?

El își calculează foarte bine pașii. Cumperi Dinamo, plătești datoriile, plus cât mai trebuie să investești pentru a te putea bate la primele locuri. Dinamo trebuie să se bată la primele locuri. Locul lui Dinamo nu este în Liga a doua”, a mai spus Cristi Bobar la AS.ro LIVE.

”L-am întrebat dacă nu îi este dor de fotbal. Mi-a zis că la câte a pățit, nu mai vrea să audă. Îmi zice el: ar exista o şansă dacă s-ar construi un stadion nou. Eu sunt convins că multă lume ar veni lângă Dinamo dacă s-ar face un stadion pentru acest club mare”, a spus Pițurcă pentru AntenaSport, acum ceva timp.

Comentarii