Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Motivul pentru care Dusan Uhrin este criticat

 



Unul dintre foștii jucători importanți din istoria clubului Dinamo a fost internat în stare gravă la spital.

Constantin Eftimescu, în stare gravă la Spitalul Elias din București

Ultimul președinte al Consiliului de Administrație al clubului Dinamo, Constantin Eftimescu, a fost internat, sâmbătă seara, la Spitalul Elias din București.

Starea fostului fotbalist și conducător al ”câinilor” este gravă. Cel alintat de cunoscuți și fani ”Bigică” suferă de insuficiență respiratorie acută, potrivit Fanatik 


Motivul pentru care Dusan Uhrin este criticat de un fost antrenor al lui Dinamo: „Dacă tot ești aici și antrenezi în România mai pune-te și învață puțin limba română!” + Nici Pierret nu a scăpat: „Se aduc străini care nu au valoare de Liga 1”

Antrenorul ceh a comentat despre barajul pe care „roș-albii” îl vor disputa pentru menținerea în Liga 1: „Ar fi un miracol dacă ne-am salva și de aici”.


„Pe mine mă surprinde un lucru, că și eu am stat în străinătate din ’92. Uhrin a antrenat de vreo 5-6 ani în România. Aș vrea și eu să-l văd că dă un interviu în românește. M-am dus în Germania și în 3 luni m-au pus nemții să învăț germană.


El a antrenat 6 ani în România și văd că dă interviuri tot în limba engleză. Dacă tot ești aici și antrenezi în România mai pune-te și învață puțin limba română, ca să înveți și românește. E foarte important, pentru toată lumea”, a spus Vasile Miriuță, la Look Sport. Dinamo în 3 rânduri, Poli Timișoara de două ori, CFR Cluj și Gaz Metan sunt echipele pregătite în România de către Uhrin jr.

„Nu au valoare. Vin că nu au unde să joace la ei acolo”

„Suntem de mândră minune. Eu am mai spus și îmi asum când spun asta. Se aduc niște jucători străini în România care nu au valoare de campionatul nostru, chiar nu am nimic cu străinii că și eu am jucat în 

străinătate. Dacă au ajuns să joace prin liga a 3-a, liga a 4-a prin Brazilia sau Portugalia, din National (n.r. Championnat National, liga a 3-a din Franța) e mijlocașul de la Dinamo.

Despre ce vorbim? Vin că nu au unde să joace la ei acolo. Mă uitam și la UTA, de exemplu. Aveau la un 

moment dat un singur român în teren, pe Miculescu. Erau din Lituania, din Estonia. Să fim serioși. Să 

nu-mi spui că nu avem jucători români care pot să joace în fața unuia din Lituania sau din Estonia”, a declarat Vasile Miriuță potrivit Prosport

Comentarii