Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce îl îngrijorează pe o glorie a "câinilor"

 




„Nu există în momentul de față nicio șansă să merg cu Nicolo Napoli la Dinamo, pentru că nici măcar o discuție nu a fost și nici nu s-a propus acest lucru.

Eu sunt copilul lui Dinamo, am intrat pe porțile stadionului în 1977, am jucat foarte mulți ani la Dinamo. Cred că atât timp cât am activat ca și conducător, am dovedit la toată lumea și, în primul rând, cui mă interesa, suporterilor, că sunt o persoană care iubește Dinamo și care, în toată activitatea de jucător sau fost conducător, nu a dorit decât binele clubului Dinamo, fără niciun fel de compromisuri”, a declarat Florin Prunea.

”Ceea ce a făcut Mircea Rednic la Dinamo este o chestie incredibilă. Și aici nu o zic doar ca să-l perii și să... Munca pe care a făcut-o, sunt convins că dacă Mircea Rednic nu era la Dinamo nu erau aceste rezultate, potrivit Digi Sport

Eu cred că Mircea a scos maxim, maxim ce se putea scoate dintr-o echipă și mă refer în primul rând la valoarea lotului lui Dinamo”, a mai spus Prunea.

Cu ceva timp in urma, mai exact: 22.03.2016. Pe atunci nu erau asa de multe contre ale fostilor jucatori ai lui Dinamo indreptate catre clubul care i-a consacrat. 

Florin Prunea crede că echipa din Ștefan cel Mare nu ar avea șanse la barajul de menținere în Liga 1 dacă s-ar prezenta precum la cel mai recent meci, 0-2 cu CS Mioveni.

Conform configurației actuale din Liga 2, „câinii roșii” ar juca la baraj cu U Cluj sau cu Hermannstadt, ocupantele locurilor 3, respectiv 2, despărțite de un singur punct în acest moment.

„Eu sper ca cei de la Dinamo să nu cadă în această capcană. Toată lumea declară că Dinamo e favorită la baraj. Nu! Dacă joacă cum a făcut-o cu Mioveni, Dinamo nu e favorită la baraj, nu ar câștiga nici cu o echipă de Liga 3.

Îi văd foarte liniștiți pe cei de la Dinamo, nu știu de ce. Ei vorbesc numai de baraj, dar până ajungi la baraj mai este o lună și jumătate. Până atunci, trebuie să elimini greșelile incredibile care nu se mai termină.

Îi văd foarte optimiști după meciuri, chiar puțin inconștienți. Când te prezinți la meciul de baraj, trebuie să fii la nivel bun din toate punctele de vedere. Mergi din înfrângere în înfrângere, te obișnuiești cu înfrângerea și lucrurile devin grave.

Dinamo nu este favorită la baraj! Dacă va juca ca la Mioveni, nu are nicio șansă! Mai bine nu se prezintă la acest baraj”, a declarat Prunea la Pro Arena.

Comentarii