Post Top Ad


Un angajat a lui CS Dinamo aruncă bomba

 
Situație îngijorătoare la Dinamo: „Ultima lună a însemnat un efort foarte mare”


„Jucătorii și personalul sunt plătiți la zi. Ne este foarte greu, nu neg. Ultima lună a însemnat un efort foarte mare din partea DDB. Ne uităm cu îngrijorare că doar din luna iunie vom avea parte de banii din drepturile de televizare. 


Confortabil nu ne simțim. Uitându-ne la lista cu jucători, aș fi zis că trebuie să fim clasați în altă parte. Ne-am uitat și la meciurile potențialelor contracandidate de la baraj, nu va fi ușor”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.


Ce ar însemna plecarea lui Iuliu Mureșan de la Dinamo


„Dumnealui este destul de supărat și afectat. Nu poate să îi cadă bine rezultatele sportive. Probabil, ca noi toți, a sperat ca lucrurile să se îndrepte, lucru care nu s-a întâmplat. Chestia cu Badea i-a pus capac. Sunt lucurri care vin din partea dinamoviștilor și pe care nu ai vrea să le mai gestionezi. 


A fost foarte afectat de această adresă. Este adevărat, se gândește să se retragă. Dar problemele juridice iscate de o asemenea retragere sunt greu de evaluat. Numai de asta n-am mai avea nevoie, să începem tot felul de lucruri pe care nu le putem gestiona. 


Dacă ar pleca acum, asta înseamnă oprirea activității clubului. Nu s-ar putea face plăți fără administratorul oficial”, a explicat Zăvăleanu. 

Dănuț Lupu: "O echipă de fotbal a CS Dinamo, cea mai bună variantă"

Dănuț Lupu nu consideră că sigla lui Dinamo din ultimii 20 de ani, cu cei doi câini, va constitui o pierdere pentru club, fostul mijlocaș fiind de părere că adevărata emblemă a clubului este cea cu litera D.

"Să fim serioși! Sigla lui Dinamo e cea cu D-ul, niciodată n-a fost cea cu câinii. Aceea cu câinii a venit în 2002. Sigla lui Dinamo, a CS Dinamo, e cea cu D, nicidecum cea cu câinii. Sigla cu D e a CS 

Dinamo, nu e a nimănui, numai a lui CS Dinamo. V-ați gândit că s-ar putea ca CS Dinamo să-și facă echipă în 3-4 ani? Eu cred că ar fi cea mai bună soluție. Nu echipa domnului Badea, ci CS Dinamo.


Uitați-vă și în Italia, au luat 60 de medalii la Jocurile Olimpice, toți cei care au luat medalii sunt de la echipe departamentale. Asta cu n-ai voie să promovezi ca echipă departamentală... la Jocurile Olimpice, cei care au luat medalii din lotul Italiei sunt din cluburi departamentale

CS Dinamo la handbal joacă în Champions League. Și vin jucătorii de la Barcelona, avem un antrenor care a câștigat de 3-4 ori Champions League. Care e problema? Cele mai mari performanțe ale sportului românesc le-au avut echipele departamentele. Au o stabilite și o disciplină", a spus Dănuț Lupu, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Comentarii