Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






S-a a aflat care ar putea fi noul nume al echipei

 

Ioan Andone a analizat-o pe Dinamo! "Face faţă la baraj"

În ciuda sezonului dezastruos, Ion Andone (62 de ani) are încredere în Dusah Uhrin şi crede că este antrenorul potrivit pentru un eventual baraj.

"Că joacă cu Sibiu sau cu U Cluj la baraj eu cred că e favorită Dinamo. M-am uitat la meciurile fiecăruia şi ştiu. Doar cu Petrolul e mai greu. Dusan Uhrin e un antrenor bun pentru Dinamo şi poate mai scapă de probleme. Eu zic că până la ziua barajului se vor rezolva", a declarat Andone pentru Orange Sport.

Întrebat despre această situaţia, Ioan Andone a mărturisit: "Are motive Badea că altfel nu făcea. El e un dinamovist foarte mare. Eu cred că a început totul în decembrie după demiterea lui Rednic, pe care îl susţinea. Omul are contractele făcute calumea. Realitate e că el are dreptate".


Bogdan Bălănescu, fanul lui Dinamo la baraj: „Îmi doresc din tot sufletul să se salveze!”

Bogdan Bălănescu susține că Dinamo își poate îndeplini obiectivul și recunoaște sincer că își dorește ca gruparea din „Ștefan cel Mare” să rămână în Liga 1.

„Îmi doresc din tot sufletul să se salveze Dinamo la baraj. Au un antrenor și o echipă să realizeze obiectivul din acest an. Asta este situația. Gândiți-vă în ce condiții a început Dinamo acest sezon. După 

victoria cu FC Voluntari (n.n. râde), au avut interzis la transferuri. Nu este ușor de gestionat un club ca Dinamo”, a spus Bogdan Bălănescu, la ProSport Live.


Dinamo începe o campanie de rebranding după ce clubul a fost notificat să plătească 1 milion de euro 

despăgubiri către societatea lui Nicolae Badea care deţine numele "FC Dinamo" şi actuala siglă.

Din sezonul următor, clubul va avea un nou logo, ales prin implicarea în acest proiect a fanilor 

dinamoviști din țară și din străinătate, a fostelor glorii și, bineînțeles, a suporterilor înscriși în Programul “Doar Dinamo București” (DDB).

FANATIK a aflat care poate fi noul nume al echipei: “Dinamo 1948”

 Dinamo pregătesc şi o schimbare de denumire a echipei. Din informaţiile noastre, echipa din Casa 

Pariurilor Liga 1 ar putea fi denumită “Dinamo 1948”, în condiţiile în care numele “FC Dinamo” aparţine societăţii lui Nicolae Badea.

Cu un nou nume şi o nouă emblemă, Dinamo speră să rămână pe prima scenă şi în stagiunea viitoare. “Câinii” vor avea de trecut printr-o “dublă” de baraj pentru a rămâne în Casa Pariurilor Liga 1. Înfrângerea cu Mioveni a spulberat toate şansele matematice de evitare a barajului.

1.000.000 de euro solicită Nicolae Badea pentru folosirea numelui şi siglei Dinamo

5 modele de logo vor merge în faza a doua, de unde se va alege noua siglă a clubului


Comentarii