Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vezi care sunt cei 17 jucători care pleacă dacă Dinamo retrogradează. Zăvăleanu explică ce se întâmplă cu Iuliu Mureșan

 



Zăvăleanu explică ce se întâmplă cu Iuliu Mureșan

„Sunt discuţii. Dumnealui a fost supărat pe ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, cu notificările despre brand. Au fost tot felul de discuţii în contextul în care echipa nu e sprijinită financiar şi e atacată în permanenţă. 

Nu aş ști să vă spun dacă va rămâne sau va pleca, urmează să vedem în perioada următoare. Mi-a spus «Vreau să plec!». Dar situația juridică e complicată. Noi avem şi am avut nevoie de domnul Mureşan. E destul de complex, n-aş putea să spun dacă va pleca sau nu. E supărat şi dezamăgit. Nu se aștepta ca dinamoviştii să fie cei care atacă primii echipa.  Nu aş vrea să mă gândesc la înlocuitor. Avem multe fronturi pe care luptăm, nu aş vrea să deschidem încă unul.

Nu pot spune că mă simt dezamăgit de domnul Badea, se întâmplă lucruri de genul acesta. Ştiam că brand-ul şi sigla nu aparțin clubului Dinamo 1948, că fuseseră înregistrate de domnul Badea. Fiecare face ce vrea cu proprietățile pe care le deține. E important ca Dinamo să rămână în prima ligă şi să revină acolo unde îi e locul", a mai dezvăluit Zăvăleanu, la Prima Sport

Ceea ce îi îngrijorează pe fani, în afara formei sportive precare a jucătorilor și a atmosferei sumbre din cadrul lotului - în ciuda declarațiilor cu iz liniștitor ale fotbaliștilor -, este faptul că tot mai mulți dinamoviști nu mai par cu mintea la echipă.

Fie i-au anunțat pe conducători că vor să plece, fie pe suporteri, fie au stipulat în angajamente că pot părăsi gratis gruparea dacă „haita" ajunge în Liga 2. 

Ricardo Grigore și Marco Ehmann, i-ar fi anunțat pe oficialii clubului că doresc să plece la vară, indiferent de rezultatul barajului.

Steliano Filip are aceleași gânduri, după ce a fost acuzat de către suporteri în ultima jumătate de an fie că strică atmosfera la echipă, fie că ar fi organizat un puci contra lui Mircea Rednic.

Toți fotbaliștii sosiți în mercato de iarnă, 17 la număr, au stipulat în contract că pot părăsi „haita" în cazul retrogradării echipei!


Cei 17 jucători care pleacă dacă Dinamo retrogradează: Tomozei, R. Patriche, I. Jovanovici, Pierret, 

Chesneau (împrumutat), Buleică, Cristiano, Celar (împrumutat), J. Rodriguez (împrumutat), Ivanov, 

Azankpo (împrumutat), Baptiste Aloe, Irobiso, Morar, Grădinaru, De Moura, Ivanovski, potrivit GSP.ro

Atmosfera este OK la Dinamo, nu e de amicale. Atât timp cât sunt sănătos, cât sunt OK, sper să joc cât 

mai mult. Contractul meu cu Dinamo depinde de rămânerea echipei în Liga 1. Dacă retrogradează, sunt liber. Nu știu de alte cazuri în echipă, or mai fi, nu cunosc Răzvan Patriche, fundaș Dinamo

Comentarii