Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pe cine a ofertat Dinamo și ce răspuns a primit

 



Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, își amintește perfect primele momente petrecute în „Ștefan cel Mare”, alături de Cornel Dinu, omul de la care a învățat foarte multe.

Acesta a dezvăluit că fostul mare jucător și antrenor al „câinilor” i-a cerut nu mai puțin de 15 mii de euro, din cei 20 de mii pe care Cristi Borcea îi avea la el, și i-a reînnoit garderoba.

„Am venit prima dată ca director de marketing, mă luase ‘nea Cornel Dinu. E diferenţă mare între mine şi ‘nea Cornel Dinu. Eu mai am momente de rătăcire când mai citesc o carte-două, ‘nea Cornel e constant.


Când am fost prima dată cu ‘nea Cornel, în ’95, în cantonament cu Dinamo, mă întreabă ‘nea Cornel: «Câţi bani ai la tine?». Eu i-am zis că 20.000 de dolari. (n.r. Umblai cu cash-ul la tine?) Numai cu cash-ul. Dacă am fost gestionar de butelii, cu ce să umblu?

«Dă-mi 15.000 încoace» și m-a luat şi m-a înjurat, «ţăran», dar s-a dus şi mi-a luat costume, ciorapi, pardesie. Eram îmbracat sport…

‘Nea Cornel m-a luat să-mi arate Fontana di Trevi, ce ştiam eu atunci? La Roma mi-a explicat toată istoria, pe jos, îmi curgea sânge din picioare. 4-5 ore noaptea…”, a spus Cristi Borcea, la Prima TV.


Cristi Chivu a refuzat Dinamo pentru a se stabili în Italia. 

Crsiti Chivu a refuzat oferta de a deveni manager general la Dinamo. ”Cristi Chivu a avut ofertă de Manager General, de la Dinamo. Ne-am întâlnit la Stejarii, am discutat, dar el a refuzat. Făcea ce voia el la Dinamo.

A refuzat, a zis că vrea să meargă în Italia, să antreneze copii. El a luat-o de jos, poate ajunge oricând la prima echipă a celor de la Inter. Au existat multe cazuri”, a declarat Cristi Bobar, potrivit AS.ro.

Ionuț Negoiță, cel care l-a dorit pe Cristi Chivu la Dinamo, a finanțat clubul din Ștefan cel Mare din 2013 până în vara anului 2020.

Comentarii