Post Top Ad


Pe cine a ofertat Dinamo și ce răspuns a primit

 Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, își amintește perfect primele momente petrecute în „Ștefan cel Mare”, alături de Cornel Dinu, omul de la care a învățat foarte multe.

Acesta a dezvăluit că fostul mare jucător și antrenor al „câinilor” i-a cerut nu mai puțin de 15 mii de euro, din cei 20 de mii pe care Cristi Borcea îi avea la el, și i-a reînnoit garderoba.

„Am venit prima dată ca director de marketing, mă luase ‘nea Cornel Dinu. E diferenţă mare între mine şi ‘nea Cornel Dinu. Eu mai am momente de rătăcire când mai citesc o carte-două, ‘nea Cornel e constant.


Când am fost prima dată cu ‘nea Cornel, în ’95, în cantonament cu Dinamo, mă întreabă ‘nea Cornel: «Câţi bani ai la tine?». Eu i-am zis că 20.000 de dolari. (n.r. Umblai cu cash-ul la tine?) Numai cu cash-ul. Dacă am fost gestionar de butelii, cu ce să umblu?

«Dă-mi 15.000 încoace» și m-a luat şi m-a înjurat, «ţăran», dar s-a dus şi mi-a luat costume, ciorapi, pardesie. Eram îmbracat sport…

‘Nea Cornel m-a luat să-mi arate Fontana di Trevi, ce ştiam eu atunci? La Roma mi-a explicat toată istoria, pe jos, îmi curgea sânge din picioare. 4-5 ore noaptea…”, a spus Cristi Borcea, la Prima TV.


Cristi Chivu a refuzat Dinamo pentru a se stabili în Italia. 

Crsiti Chivu a refuzat oferta de a deveni manager general la Dinamo. ”Cristi Chivu a avut ofertă de Manager General, de la Dinamo. Ne-am întâlnit la Stejarii, am discutat, dar el a refuzat. Făcea ce voia el la Dinamo.

A refuzat, a zis că vrea să meargă în Italia, să antreneze copii. El a luat-o de jos, poate ajunge oricând la prima echipă a celor de la Inter. Au existat multe cazuri”, a declarat Cristi Bobar, potrivit AS.ro.

Ionuț Negoiță, cel care l-a dorit pe Cristi Chivu la Dinamo, a finanțat clubul din Ștefan cel Mare din 2013 până în vara anului 2020.

Comentarii