Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo, încă o veste proastă!

 



Giovanni Becali dezvăluie suma pe care Dinamo o poate încasa după transferul lui Deian Sorescu.


„Cei de la Dinamo au un bonus dacă Racow devine campioană și poate să devină campioană (n.r. 

Racow e pe primul loc, cu trei etape înainte de finalul sezonului). Mai au un bonus dacă echipa câștigă Cupa și joacă finala peste câteva zile și încă un bonus dacă joacă (n.r. Sorescu) peste 60% din meciuri și a jucat 90-95% din partide.


Etapă de etapă Sorescu e omul meciului, e omul-cheie al echipei și sper să devină omul-cheie și al 

echipei națioale. Joacă și in dreapta și în stânga și se adaptează în orice sistem. E un fotbalist de 25 de ani pe care Racow, dacă joacă așa, poate să îl vândă cu câteva milioane.

(n.r. despre suma pentru care Deian Sorescu a plecat de la Dinamo) 700.000 de euro curați și cu 

bonusuri ajunge la 1.300.000 de euro. Au fost 700.000 de euro la început, plus 100.000 pe care i-au dat după aceea”, a declarat Giovanni Becali pentru Digi Sport. 



Dinamo, încă o veste proastă! Şanse minime să mai treacă peste Chindia în clasament

“Câinii” mai aveau o speranţă să treacă peste Chindia Târgovişte în clasament şi să aibă un adversar, 

teoretic, mai uşor la baraj, însă egalul echipei lui Săndoi cu Rapid face aproape imposibil acest scenariu.

Chindia are patru puncte avans faţă de Dinamo, cu două etape înainte de final. Însă, târgoviştenii vor juca în ultima etapă cu juniorii lui Gaz Metan Mediaş, iar cele trei puncte par asigurate pentru echipa lui Săndoi.

“Câinii” nu vor putea evita numele grele la baraj! Vor evolua cu Petrolul, Hermannstadt sau U Cluj

În aceste condiţii, Dinamo nu va putea evita unul dintre numele mari din liga secundă. Promovarea 

directă propune o luptă în trei, între Petrolul, Hermannstadt şi U Cluj.

Astfel, Dinamo nu va avea şansa unui adversar mai uşor la baraj cum ar fi Concordia Chiajna sau 

Unirea Slobozia. În schimb, “câinii” vor întâlni una dintre Petrolul, Hermannstadt sau U Cluj, echipa care va pierde promovarea directă.

Dacă ierarhiile actuale se menţin, Dinamo va evolua într-o “dublă” de baraj cu U Cluj. Echipa lui Eric Lincar a pierdut surprinzător cu Unirea Slobozia, scor 1-2

Comentarii