Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Ultima oră. ”Câinii” pregătesc marele anunț pentru ziua clubului: toate detaliile

 




Motivul pentru care Dusan Uhrin este criticat de un fost antrenor al lui Dinamo: „Dacă tot ești aici și antrenezi în România mai pune-te și învață puțin limba română!” + Nici Pierret nu a scăpat: „Se aduc străini care nu au valoare de Liga 1”

Antrenorul ceh a comentat despre barajul pe care „roș-albii” îl vor disputa pentru menținerea în Liga 1: „Ar fi un miracol dacă ne-am salva și de aici”.


„Pe mine mă surprinde un lucru, că și eu am stat în străinătate din ’92. Uhrin a antrenat de vreo 5-6 ani în România. Aș vrea și eu să-l văd că dă un interviu în românește. M-am dus în Germania și în 3 luni m-au pus nemții să învăț germană.


El a antrenat 6 ani în România și văd că dă interviuri tot în limba engleză. Dacă tot ești aici și antrenezi în România mai pune-te și învață puțin limba română, ca să înveți și românește. E foarte important, pentru toată lumea”, a spus Vasile Miriuță, la Look Sport. Dinamo în 3 rânduri, Poli Timișoara de două ori, CFR Cluj și Gaz Metan sunt echipele pregătite în România de către Uhrin jr.

„Nu au valoare. Vin că nu au unde să joace la ei acolo”

„Suntem de mândră minune. Eu am mai spus și îmi asum când spun asta. Se aduc niște jucători străini în România care nu au valoare de campionatul nostru, chiar nu am nimic cu străinii că și eu am jucat în 

străinătate. Dacă au ajuns să joace prin liga a 3-a, liga a 4-a prin Brazilia sau Portugalia, din National (n.r. Championnat National, liga a 3-a din Franța) e mijlocașul de la Dinamo.

Despre ce vorbim? Vin că nu au unde să joace la ei acolo. Mă uitam și la UTA, de exemplu. Aveau la un 

moment dat un singur român în teren, pe Miculescu. Erau din Lituania, din Estonia. Să fim serioși. Să 

nu-mi spui că nu avem jucători români care pot să joace în fața unuia din Lituania sau din Estonia”, a declarat Vasile Miriuță potrivit Prosport



Dinamo va anunța de ziua clubului, pe 14 mai, că stadionul din ”Ștefan cel Mare” va fi preluat de către Compania Națională de Investiții.

Asta înseamnă că Dinamo va trece la următorul pas, și anume licitația pentru studiul de fezabilitate. După încheierea licitației, clubul va afla exact cum va arăta noua arenă, câte locuri va avea și de ce facilități va beneficia.

 Adrian Cefalan a explicat toți pașii pentru construirea noii arene din ”Ștefan cel Mare”.

„La momentul acesta să faci o estimare... e cam greu (n.r. - pentru buget)! Să spunem că anul acesta facem partea de birocrație, noi începem licitația, Dinamo se apucă de demolare. Și dacă semnezi contractul, cei care câștigă au undeva la 2-3 luni o perioadă în care realizează proiectul tehnic. Lucrările vor începe undeva la începutul anului viitor. 

Atunci va începe construirea. Demolarea, din punctul meu de vedere, probabil va începe undeva spre sfârșitul acestui an, după ce vom 

aproba construcția noului stadion”, a punctat Adrian Cefalan, directorul Companiei Naționale de Investiții, pentru sport.ro.

„Având experiența celorlalte stadioane, undeva la 24 de luni, cam doi ani. Trebuie să ținem cont și de zonă. Steaua s-a construit într-un an 

și nouă luni, dar acolo a fost accesul mai ușor, loc foarte mare, pe când aici vor fi anumite constrângeri.

La Steaua am putut lucra și în weekend, și seara, în condițiile în care nu aveai vecini. Acolo, între case, o să fie mai dificil. De asta și la 

Rapid a durat mai mult, fiecare stadion are particularitățile lui. Dar, repet, se va face!”, a declarat directorul CNI.

Comentarii