Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






O nouă „stea” în „Ștefan cel Mare”

 



Duminică, 17 aprilie, Dinamo U19 s-a calificat în faza semifinalelor Ligii Elitelor în stil de echipă mare. Cu o etapă înaintea terminării play-off-ului din seria de Est, după ce au învins, în deplasare, pe FCSB, rivala din Berceni, scor 5-2, „mici câini” antrenați de Gheorghe Mihali au pătruns în careul de ași, alături de Farul Constanța, FC Universitatea Cluj și FK Csikszereda Miercurea Ciuc;

Toate golurile echipei în alb-roșu au fost marcate de Dinu Daniel Constantin, atacant legitimat la gruparea din Ștefan cel Mare” de 5 ani, care face parte din aceeași generație cu Antonio Bordușanu, mezinul formației antrenate de Dusan Uhrin jr.;

Născut 2004, Dinu Daniel Constantin, pe numele întreg, a atras privirile după meciul senzațional reușit duminică, în etapa a 9-a din cadrul play-off-ului Ligii Elitelor U19, seria Est.

Într-un scurt interviu realizat pentru Dinamo TV, Dinu Daniel a menționat ce a însemnat această partidă pentru el, dar și de unde vine porecla Dayro.

O senzație de nedescris. Nici eu nu-mi imaginam că voi marca 5 goluri. Mă consider un atacant care depune foarte mult efort și căruia nu-i place să piardă. Porecla „Dayro” vine de la un antrenor pe care l-

am avut la Sport Team. Pe vremea aceea, aveam părul mare, chică si semănam cu Dayro Moreno (N.r. – fost fotbalist la FCSB în perioada 2008-2010).”

(N.r. – Cu cine ai vrea să împarți o cameră în cantonamentul primei echipe?) Cu Bordușanu.”

Știm cu toții ce înseamnă un astfel de meci, Steaua – Dinamo, sau, mă rog, FCSB – Dinamo. Am încercat să le explic și eu asta băieților. Totodată, nu mai suntem echipa care am fost la finalul turului. 

Am rămas fără 5 cei mai buni jucători și nu e ușor, mai ales că am început foarte slab returul. Obiectivul este clar, mai ales că am ajuns până aici: să jucăm finala!”

I-am zis înaintea meciului că e timpul să-l câștige. „Calități ai, trebuie să te zbați, pentru că asta e șansa noastră să jucăm semifinala”. Ăsta e mesajul pe care i l-am transmis și uite că a reușit să facă un meci de excepție.


Totuși, să nu-l scoatem doar pe el în evidență, pentru că toată echipa a muncit, a alergat și i-a adus mingile în fața porții. Într-adevăr, a avut și el execuții senzaționale.”

Este de un an cu mine. Prima oară a fost la unchiu’ Augustin. Oneață mi l-a recomandat, mi-a vorbit 

foarte frumos despre el și mi-a transmis că trebuie să vorbești cu el, să-i dai încredere, pentru că e un copil de moral.


Daniel trebuie să fie serios, să muncească și nu să joace o etapă sau două bine. A mai avut meciuri bune, 

de exemplu, la Iași, a câștigat, la fel, singur meciul. A dat două sau trei goluri. E un copil cu calități reale, dar trebuie să aibă grijă de el, să muncească și să fie cu picioarele pe pământ.”

Comentarii