Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Ce ar însemna plecarea lui Iuliu Mureșan de la Dinamo. Cine consideră că Nicolae Badea a salvat Dinamo

 



Nicolae Badea, aliat surpriză în „războiul” pentru siglă.

Fostul președinte al lui Dinamo are însă un aliat-surpriză în acest conflict. Este vorba despre Florin Prunea.

Au apărut informații că ați fi dorit la Dinamo în locul lui Iuliu Mureșan…

– Eu nu știu nimic despre asta. Nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. Cu domnul Șerdean eu nu am vorbit niciodată.  Eu cu Dănciulescu nici nu îl salutam când venea pe la birouri la RIN. Să răspundă alții la întrebarea asta, care stăteau cu el pe acolo. Nu mă interesează dacă ar veni Bogdan Bălănescu, pentru mine e un subiect încheiat.La Dinamo sunt în continuare oamenii care au semnat contractele alea uriașe cu jucătorii spanioli. Eu asta nu înțeleg! Ăia trebuie să fie săltați direct de DNA! Cum e posibil așa 

ceva?! Cine a semnat pe 30.000? Nu contează că i-a pus Șerdean și Cortacero! Cine a semnat? Nu îți pune nimeni cuțitul în spate.


V-ați întâlnit de Paște cu Ionuț Lupescu și Ioan Andone…. Ați vorbit de Dinamo?

– Nu se pune problema să vină niciunul dintre noi la Dinamo! Eu nu cred! Ionuț are alte treburi prin Elveția, Ando stă și el mai mult pe-afară și v-a și spus că nu ar veni la Dinamo. Sunt sigur 400% că nu vin. 

Eu nici nu vreau să mă gândesc, dacă Nicolae Badea nu avea sigla și dacă nu securiza la acel moment aceste lucruri. Acum ar fi fost în mâna lui Cortacero! Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat! Și uite că până la urmă a fost o decizie bună și cred că domnul Badea are dreptate.


Mi se pare o tâmpenie! Cum mi se pare și schimbarea bazei de pregătire de la Săftica la Adunații-Copăceni. Astea sunt prostii! Nu știu cine le bagă în cap toate astea! La Săftica e toată istoria lui 

Dinamo! E casa lui Dinamo! Mai bine s-ar duce la domnul Badea și cred că i-ar primi, chiar dacă s-au purtat foarte urât cu el!"potrivit Fanatik 


Situație îngijorătoare la Dinamo: „Ultima lună a însemnat un efort foarte mare”

„Jucătorii și personalul sunt plătiți la zi. Ne este foarte greu, nu neg. Ultima lună a însemnat un efort foarte mare din partea DDB. Ne uităm cu îngrijorare că doar din luna iunie vom avea parte de banii din drepturile de televizare. 

Confortabil nu ne simțim. Uitându-ne la lista cu jucători, aș fi zis că trebuie să fim clasați în altă parte. Ne-am uitat și la meciurile potențialelor contracandidate de la baraj, nu va fi ușor”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ce ar însemna plecarea lui Iuliu Mureșan de la Dinamo

„Dumnealui este destul de supărat și afectat. Nu poate să îi cadă bine rezultatele sportive. Probabil, ca noi toți, a sperat ca lucrurile să se îndrepte, lucru care nu s-a întâmplat. Chestia cu Badea i-a pus capac. Sunt lucurri care vin din partea dinamoviștilor și pe care nu ai vrea să le mai gestionezi. 

A fost foarte afectat de această adresă. Este adevărat, se gândește să se retragă. Dar problemele juridice iscate de o asemenea retragere sunt greu de evaluat. Numai de asta n-am mai avea nevoie, să începem tot felul de lucruri pe care nu le putem gestiona. 

Dacă ar pleca acum, asta înseamnă oprirea activității clubului. Nu s-ar putea face plăți fără administratorul oficial”, a explicat Zăvăleanu. 

Comentarii