Post Top Ad


Jean de la Craiova, mesaj special pentru jucătorii și suporterii lui Dinamo

 Jean de la Craiova este cunoscut ca un suporter al lui Dinamo și este autorul melodiei „Vine, vine Borcea cu spartanii”, care a devenit virală și a ajuns pe toate posturile TV în anul 2007.

Jean de la Craiova e foarte apropiat de jucătorii lui Dinamo: „Sunt prieten cu mulți"

„Eu țin în primul rând cu naționala. Mie îmi place foarte mult fotbalul românesc. Au trecut aproape 15 ani de când am făcut atunci melodia „Vine, vine Borcea cu spartanii.

 Nu m-a abordat nimeni de la Dinamo. Eu am făcut melodia, a fost ideea mea! Am încercat să facem fiecare câte ceva să îi împingem, pentru că Dinamo e totuși un brand. E păcat să fie acolo jos! Dinamo trebuie să fie în primele trei.

Mă uit la meciuri pentru că îmi place fotbalul românesc în general. Când am timp mă uit și la meciurile astea importante, frumoase. 

Nu e că nu țin cu Craiova. Mie îmi place tot fotbalul! Îmi place să mai văd jucători noi, să văd evoluția lor. E păcat ca un nume așa mare ca Dinamo să nu fie primul loc cum era odată! La fel și Craiova sau Steaua. Asta e!.

Îți dai seama că îmi doresc din tot sufletul să rămână în Liga 1, să mă pot uita la meciuri frumoase, să merg pe stadion, să îmi fac abonament, când am timp să merg și eu la meciurile lor.

Majoritatea sunt prietenii mei de la toate echipele. Sunt prieten cu foarte mulți jucători! Și nu numai de la Dinamo! Nu vreau să dau nume.

Cânt în familie la botezurile lor, la nunțile lor. Mereu cu mare drag! Nu știu dacă aș mai face acum o melodie pentru Dinamo, pentru că atunci așa erau vremurile. Acum doar să îi împing de la spate cu un mesaj frumos.

E meseria lor în primul rând și ne fac și pe noi bucuroși ca suporteri sau telespectatori. Nu am mai vorbit cu Cristi Borcea, dar e un băiat extraordinar și mi-ar plăcea să revină la Dinamo. Tot se vehiculează că am primit nu știu câți bani pentru melodie, dar nu e adevărat. A fost plăcerea mea.

Nu sunt membru DDB pentru că nu sunt atât de înfocat. Eu sunt cu muzica, dar mi-ar plăcea să revină unde au fost și să îi facă pe suporteri fericiți. Eu le transmit așa: „Jucați bine, ca să fie bine!”. Sper ca într-o zi să joace în Champions League!”, potrivit Fanatik 

Comentarii