Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo a ratat o primă uriașă!

 Irobiso, furios pe arbitraj după Dinamo – U Craiova 1948

"Nu am făcut un joc rău, dar am pierdut pe final de meci. Trebuie să ne concentrăm mai bine. E vina tuturor, trebuie ca la meciul următor să ne pregătim mai bine, să fim mai concentrați și să câștigăm cele trei puncte, asta este cel mai important acum. E foarte dificil, dar cred în continuare în salvare (n.r. – de la retrogradare), în fotbal totul este posibil.


Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Ce a făcut arbitrul astăzi a fost o rușine, o mare, mare rușine, dar nu vreau să vorbesc despre asta acum, ci despre Dinamo. Asta este", a spus Christian Irobiso, la finalul partidei., potrivit Digi Sport"Câinii" au ratat o primă uriaşă, promisă de doi dintre sponsorii clubului.

 Dinamo a ratat o primă uriaşă la finalul meciului cu oltenii. La finalul lunii martie, la sediul clubului a avut loc o întâlnire de gradul trei între preşedintele Iuliu Mureşan şi oamenii de afaceri care sponsorizează clubul: Gheorghe Niţu şi Marian Iuhasz. 

Niţu şi Iuhasz au transmis că sunt gata să vină cu bani în acest final de sezon şi au promis o primă de 50.000 de euro pentru jucători şi staff în cazul în care dinamoviştii vor câştiga cele trei meciuri de foc cu: Chindia, FC U Craiova şi Mionveni.

Oficialii echipei au încercat să motiveze echipa ca în sezonul trecut! Atunci, jucătorii au încasat 100.000 de euro pentru cinci victorii consecutive

“Câinii” s-au mobilizat, au câştigat meciul împotriva Chindiei, însă după înfrângerea cu FC U Craiova,

 jucătorii lui Uhrin au ratat prima consistentă promisă de sponsorii clubului. Odată cu această înfrângere s-au spulberat şi speranţele unei salvări directe de la retrogradare, potrivit Fanatik.

Comentarii