Post Top Ad


Dinamo a ratat o primă uriașă!

 Irobiso, furios pe arbitraj după Dinamo – U Craiova 1948

"Nu am făcut un joc rău, dar am pierdut pe final de meci. Trebuie să ne concentrăm mai bine. E vina tuturor, trebuie ca la meciul următor să ne pregătim mai bine, să fim mai concentrați și să câștigăm cele trei puncte, asta este cel mai important acum. E foarte dificil, dar cred în continuare în salvare (n.r. – de la retrogradare), în fotbal totul este posibil.


Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Ce a făcut arbitrul astăzi a fost o rușine, o mare, mare rușine, dar nu vreau să vorbesc despre asta acum, ci despre Dinamo. Asta este", a spus Christian Irobiso, la finalul partidei., potrivit Digi Sport"Câinii" au ratat o primă uriaşă, promisă de doi dintre sponsorii clubului.

 Dinamo a ratat o primă uriaşă la finalul meciului cu oltenii. La finalul lunii martie, la sediul clubului a avut loc o întâlnire de gradul trei între preşedintele Iuliu Mureşan şi oamenii de afaceri care sponsorizează clubul: Gheorghe Niţu şi Marian Iuhasz. 

Niţu şi Iuhasz au transmis că sunt gata să vină cu bani în acest final de sezon şi au promis o primă de 50.000 de euro pentru jucători şi staff în cazul în care dinamoviştii vor câştiga cele trei meciuri de foc cu: Chindia, FC U Craiova şi Mionveni.

Oficialii echipei au încercat să motiveze echipa ca în sezonul trecut! Atunci, jucătorii au încasat 100.000 de euro pentru cinci victorii consecutive

“Câinii” s-au mobilizat, au câştigat meciul împotriva Chindiei, însă după înfrângerea cu FC U Craiova,

 jucătorii lui Uhrin au ratat prima consistentă promisă de sponsorii clubului. Odată cu această înfrângere s-au spulberat şi speranţele unei salvări directe de la retrogradare, potrivit Fanatik.

Comentarii