Post Top Ad


Dinamo poate câștiga o sumă importantă de bani

 


Toată lumea lucrează bine la antrenament. Să vedem săptămâna 


viitoare contra lui FC Botoşani, va fi altă echipă. Sunt importante ultimele două meciuri. Cred că la baraj vor fi şanse 50-50. Atmosfera 

e bună. Trebuie să aşteptăm barajul. E foarte dificil acum”, a spus Dusan Uhrin., a spus Dusan Uhrin., a declarat Dusan Uhrin potrivit digisport.

A trecut prin fața mea, l-am călcat, i-am și spus arbitrului că l-am atins, de ce să mint? Nu am înțeles reacția lui, m-a lovit. Că a făcut-o 

încet sau tare, am obținut ce trebuia să obțin. Mi-a părut rău, dar ce să facem, așa este la fotbal”, a declarat Filip la DigiSport.

Un rezultat bun, meci bun pentru noi. Ne-am dorit victoria, să ne facem jocul și să pregătim ușor-ușor barajul. 

Când nu dai gol, jocul se poate schimba. Chiar dacă a fost 0-0, am dominat prima repriză, am avut câteva ocazii foarte clare. 


Am vorbit la pauză, ținând cont de superioritatea numerică, trebuia să câștigăm Steliano Filip, Dinamo

Giovanni Becali dezvăluie suma pe care Dinamo o poate încasa după transferul lui Deian Sorescu.

„Cei de la Dinamo au un bonus dacă Racow devine campioană și poate să devină campioană (n.r. 

Racow e pe primul loc, cu trei etape înainte de finalul sezonului). Mai au un bonus dacă echipa câștigă Cupa și joacă finala peste câteva zile și încă un bonus dacă joacă (n.r. Sorescu) peste 60% din meciuri și a jucat 90-95% din partide.

Etapă de etapă Sorescu e omul meciului, e omul-cheie al echipei și sper să devină omul-cheie și al 

echipei națioale. Joacă și in dreapta și în stânga și se adaptează în orice sistem. E un fotbalist de 25 de ani pe care Racow, dacă joacă așa, poate să îl vândă cu câteva milioane.

(n.r. despre suma pentru care Deian Sorescu a plecat de la Dinamo) 700.000 de euro curați și cu 

bonusuri ajunge la 1.300.000 de euro. Au fost 700.000 de euro la început, plus 100.000 pe care i-au dat după aceea”, a declarat Giovanni Becali pentru Digi Sport

Comentarii