Post Top Ad


BREAKING NEWS. Reacția conducerii dinamoviste după ce au fost înștiințați că nu mai pot folosi brandul „FC Dinamo”

 
A dispărut din echipa lui Dinamo!

Ahmed Bani, mijlocașul de 19 ani al lui Dinamo, n-a prins nici un loc de rezervă cu CS Mioveni. 

Față de eșecul cu FCU Craiova (1-2), Uhrin a făcut două schimbări în primul „11” trimis cu CS Mioveni: au ieșit Patriche și Bani, au intrat Jovanovic și Geani Crețu. 

În cazul lui Bani, decizia lui Uhrin de a nu-l include în lot e în corelație cu problemele de atitudine ale fotbalistului, potrivit GSP..

În ultimele săptămâni, Ahmed a fost ajutat nu doar de regula U21, ci și de accidentarea la umăr a lui 

Antonio Bordușanu. Lui Bani i s-a atras atenția că dacă nu-și va schimba atitudinea, va fi cel mult rezerva coechipierului său


„Nu am purtat nicio discuție, doar am primit notificarea. Nu cred că a fost un moment care să îi 

stârnească supărarea. Anticipând treburile, am pornit de ceva vreme un proces de rebranding la care vor avea acces suporterii. Ei vor decide cum vom rebrandui echipa. Era de așteptat că folosind niște 

elemente care aparțineau altcuiva, la un moment dat lucrurile se vor schimba. Nu e o chestie care să ardă foarte tare Dinamo.

Singura problemă e în legătură cu particula FC, nu cu numele Dinamo. Nu e un nume exclusiv. CS 

Dinamo are înregistrată această marcă. Problema este la folosirea siglei cu câinii roșii. Nu mi se pare că face bine, dar nu am avut niciun fel de informații. Cu domnul Badea am avut o relație bună și deschisă, am 

stat la dialog în fiecare moment. Nu pot să zic că m-a deranjat. Era clar că lucrurile trebuie departajate. E o confuzie. Sunt trei societăți Dinamo, lumea nu știa ce să creadă. Nu mă deranjează pe mine.

Pe mine mă interesează să meargă treaba, probleme apar în fiecare zi. Investitorii cunosc aceste probleme.

 Discuțiile sunt anevoioase pentru că sunt multe elemente care se discută în amănunt. Nu avem certitudinea că măcar unul este hotărât să intervină în acționariatul lui Dinamo”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la ProSport.

Comentarii