Post Top Ad


Dinamo scapă de o plata. Cum încearcă Dusan Uhrin să îi aducă pe jucători la nivelul maxim

 Mijlocașul Cătălin Itu (22 ani) a pierdut procesul intentat lui Dinamo la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF, prin care reveninca drepturi contractuale restante pentru o lună și jumătate, circa 7.500 de euro. 

Comisia a anunțat verdictul pe site-ul Federației: respinge cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată, potrivit GSP.


Dusan Uhrin îi „stoarce” pe jucătorii lui Dinamo la antrenamente. Pregătire spartană la Săftica

După victoria cu Gaz Metan Mediaș, jucătorii lui Dusan Uhrin Jr. au primit două zile libere de Paște, în Sâmbăta Mare și în ziua de Paște.

luni, 25 aprilie, chiar a doua zi de Paște, Dinamo a revenit la Săftica, unde a intrat în regim de cantonament, cu două antrenamente pe zi.

„Câinii” iau masa de prânz la baza de pregătire, au o perioadă de odihnă, după care după-amiază urmează un nou antrenament, cu mare accent pus pe condiția fizică.

„Dinamo a avut timp să se pregătească și cred că strategia lui Dusan Uhrin este corectă. Am văzut și jucătorii că sunt obosiți. Înseamnă că s-au încărcat fizic. Cred că obiectivul e ca jucătorii să fie foarte pregătiți din punct de vedere fizic la ora barajului.

Calitatea jucătorilor e peste locul din clasament, dar acolo e clar că au fost probleme de antrenorat, la toate nivelurile. Jucători nepregătiți, accidentări multe… Dar se pare că asta este cheia. La ora barajului 

echipa să fie foarte pregătită din punct de vedere fizic și să poată să alerge mai mult decât adversarii”, a explicat Florin Prunea potrivit Fanatik 


 

Comentarii