Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Dinamo scapă de o plata. Cum încearcă Dusan Uhrin să îi aducă pe jucători la nivelul maxim

 



Mijlocașul Cătălin Itu (22 ani) a pierdut procesul intentat lui Dinamo la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF, prin care reveninca drepturi contractuale restante pentru o lună și jumătate, circa 7.500 de euro. 

Comisia a anunțat verdictul pe site-ul Federației: respinge cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată, potrivit GSP.


Dusan Uhrin îi „stoarce” pe jucătorii lui Dinamo la antrenamente. Pregătire spartană la Săftica

După victoria cu Gaz Metan Mediaș, jucătorii lui Dusan Uhrin Jr. au primit două zile libere de Paște, în Sâmbăta Mare și în ziua de Paște.

luni, 25 aprilie, chiar a doua zi de Paște, Dinamo a revenit la Săftica, unde a intrat în regim de cantonament, cu două antrenamente pe zi.

„Câinii” iau masa de prânz la baza de pregătire, au o perioadă de odihnă, după care după-amiază urmează un nou antrenament, cu mare accent pus pe condiția fizică.

„Dinamo a avut timp să se pregătească și cred că strategia lui Dusan Uhrin este corectă. Am văzut și jucătorii că sunt obosiți. Înseamnă că s-au încărcat fizic. Cred că obiectivul e ca jucătorii să fie foarte pregătiți din punct de vedere fizic la ora barajului.

Calitatea jucătorilor e peste locul din clasament, dar acolo e clar că au fost probleme de antrenorat, la toate nivelurile. Jucători nepregătiți, accidentări multe… Dar se pare că asta este cheia. La ora barajului 

echipa să fie foarte pregătită din punct de vedere fizic și să poată să alerge mai mult decât adversarii”, a explicat Florin Prunea potrivit Fanatik 


 

Comentarii