Post Top Ad


Planul lui Uhrin pentru barajul de menținere în liga 1

 "Cu gol în primul minut și primele 30 de minute care au fost la discreția lui Dinamo. Până la urmă, Dinamo s-a retras și cred că este o victorie meritată a Craiovei. Cred că se putea dicta penalty la Irabiso, dar una peste alta, este o înfrângerea grea pentru Dinamo. 


Uitați-vă la Rapid, a câștigat primul joc cu Clinceni, apoi cu Mediaș și pe urmă au venit victoriile. Nici meciul de aseară nu era simplu, dar, din păcate, Dinamo plătește tribut accidentărilor și pregătirii fizice slabe de dinainte. E foarte greu când antrenorul nu are variante, Grădinaru fundaș drapta, Moura fundaș stânga, e foarte greu...

mportant e ca toată lumea să fie într-o formă fizică bune pentru baraj, pentru că va fi o dublă de uzură", a spus Florin Prunea, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.


Dinamo nu mai crede în miracole! Gândul „câinilor” zboară la dubla confruntare de la barajul de menținere/promovare din Liga 1.

În următoarele șase săptămâni, Dusan Uhrin are misiunea de a consolida pregătirea fizică și să formeze o echipă compactă în perspectiva confruntării cu formația ce va încheia pe locul 3 în Liga 2.

Planul lui Uhrin este simplu. Antrenamente fizice intense, sub comanda noului preparator fizic Marius Dima, alias „Ceaușescu”, și găsirea unui prim „11” care să joace restul play-out-ului în aceeași formulă. 

„Dusan nu are de gând să mai încerce tot felul de formule, cu toate că timp fizic ar mai avea. Plus meciuri. Însă nu va căuta să forțeze fel de fel de jucători. Și-a fixat o primă idee, va merge pe el.

Cum și-a imaginat Uhrin primul „11” pentru dubla de la baraj:

Eșanu - Grădinaru, Aloe, Carp, Moura - Bani, Pierret, Rodriguez, St. Filip - Morar, Irobiso, GSP

Comentarii