Post Top Ad


Dinamo primește încurajări din partea unui posibil adversar la barajul. Ce măsură a luat Rednic în privința procesului cu Dinamo FOTODinamo primește încurajări din partea unui posibil adversar în barajul pentru a nu retrograda: „Suntem outsideri!”

Dinamo a pierdut meciul din runda a 4-a din playout, 1-2 cu FCU Craiova, cu toate că a condus încă din secunda 36, prin reușita lui Irobiso. 

În cele două meciuri decisive pentru rămânerea în Liga 1, Dinamo poate da peste Unirea Slobozia, echipă care este pregătită de Adrian Mihalcea.

„Este posibil și lucrul acesta (n.r. - ca Unirea Slobozia să o întâlnească pe Dinamo în barajul de promovare). Trebuie să recunosc, ritmul de joc și intensitatea Ligii 1 sunt superioare celor din Liga 2. Dar sunt aceste trei echipe, Petrolul, Hermannstadt și Universitatea Cluj, cu loturi foarte bune, cu jucători din Liga 1. Celelalte suntem outsideri.

Nu am jucat foarte multe meciuri la o intensitate mare. De lucrurile acestea mă lovesc și eu în playoff, din 3 in 3 zile jucăm meciuri și avem momente când suntem depășiți. E logic să fie această diferență între Liga 1 și Liga 2, având în vedere bugetele. O echipă din Liga 2 nu cred că are un buget mai mare de 2 milioane de euro”, a declarat Adrian Mihalcea la Ora Exactă în Sport, la PRO Arena.


Ultima experiență la Dinamo și felul în care a fost îndepărtat l-a schimbat pe Mircea Rednic.

În prezent, Mircea Rednic pare că a uitat de gesturile făcute pentru clubul la care a jucat și a antrenat. Astfel, după ce la finalul lunii decembrie a fost îndepărtat fulgerător de Iuliu Mureșan, fostul fundaș al echipei naționale a dat clubul în judecată și solicită suma de 32.000 de euro, echivalentul a patru salarii (Rednic câștiga 8000 euro lunar), conform unei clauze din contract. 

Avocații antrenorului s-au adresat, la fina Tribunalului București, unde a fost deschis procesul pentru recunoașterea sumei datorate și, printr-o contestație, solicită să primească banii imediat, iar creanța sa să fie considerată „creanță curentă”, potrivit PlaySport.ro

În acest proces, Tribunalul București a acordat un prim termen pentru data de 6 iunie. 

Altfel, repetăm, în cazul în care judecătorul o să-i dea câștig de cauză, Mircea Rednic va fi trecut la masa credală, cel mai probabil la categoria chirografari și își poate recupera banii în ultima decadă a planului de reorganizare, peste aproximativ trei ani. 

De curând, o contestație asemănătoare, a jucătorului Teddy Mezague, care a câștigat procesul cu Dinamo la TAS și are de primit aproximativ 130.000 de euro, a fost respinsă. Comentarii