Post Top Ad


Ce au solicitat avocații lui Mircea Rednic la tribunal
 Ultima experiență la Dinamo și felul în care a fost îndepărtat l-a schimbat pe Mircea Rednic.

În prezent, Mircea Rednic pare că a uitat de gesturile făcute pentru clubul la care a jucat și a antrenat. Astfel, după ce la finalul lunii decembrie a fost îndepărtat fulgerător de Iuliu Mureșan, fostul fundaș al echipei naționale a dat clubul în judecată și solicită suma de 32.000 de euro, echivalentul a patru salarii (Rednic câștiga 8000 euro lunar), conform unei clauze din contract. 

Avocații antrenorului s-au adresat, la fina Tribunalului București, unde a fost deschis procesul pentru recunoașterea sumei datorate și, printr-o contestație, solicită să primească banii imediat, iar creanța sa să fie considerată „creanță curentă”, potrivit PlaySport.ro

În acest proces, Tribunalul București a acordat un prim termen pentru data de 6 iunie. 

Altfel, repetăm, în cazul în care judecătorul o să-i dea câștig de cauză, Mircea Rednic va fi trecut la masa credală, cel mai probabil la

 categoria chirografari și își poate recupera banii în ultima decadă a planului de reorganizare, peste aproximativ trei ani. 

De curând, o contestație asemănătoare, a jucătorului Teddy Mezague, care a câștigat procesul cu Dinamo la TAS și are de primit aproximativ 130.000 de euro, a fost respinsă. 

Fostul internațional Constantin Nica (29 de ani) s-a întors în Italia, la Pistoiese, formație care evoluează în Serie C.

Fostul jucator crescut de Dinamo a bifat două apariții în echipa națională în ultimul mandat al lui Victor Pițurcă, este rezervă la noua sa formație.

Iar când a intrat pe teren a bifat doar 5 minute (în 2-1 acasă cu Fermana) sau 13 minute (în 1-0 cu Modena, tot pe teren propriu), în timp ce în runda din week-end, 2-2 în deplasare cu Gubbio, a rămas din nou pe bancă, potrivit Sport.ro

Comentarii