Post Top Ad


Jucătorii pe care nu-i mai vede la Dinamo

 ”Am avut multe ocazii. Terenul a încetinit ritmul jocului. Știam că ne așteaptă un meci greu, dar și că vom avea multe șanse dacă vom marca repede. Avem două zile repede acum, după aceea ne vom antrena foarte mult.

Am ratat multe ocazii, dar jocul a fost lent. Băieții au luptat, au avut ambiție, dar trebuie să mai muncim, nu este de ajuns ce am arătat în această seară.

Am trecut de acest meci, trebuie să privim încrezători în viitor. Sunt motivat, de aceea am venit la 

Dinamo, Este foarte important pentru mine să o păstrez pe Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1, acesta e obiectivul meu”, a declarat Uhrin, potrivit Fanatik 

„Nu a fost vorba de motivație. am avut mai multe ocazii de a înscrie, dar, din păcate, nu am reușit să mai înscriem și a fost un scor la limită.

Antrenamentele, pe care le-am făcut, au fost pe măsură, au fost mai dure. S-a văzut puțină oboseală în jocul nostru”, a spus și Cosmin Matei, potrivit Fanatik 


„Procurorul” a criticat jocul prestat de formația alb-roșie și a luat la țintă mai mulți jucători: Andrei Radu, Steliano Filip, Alexandru Răuță și Gabi Torje. Fostul antrenor a lăudat un singur jucător, pe Antonio Bordușanu (20 de ani).

„Echipa a fost azi mai apropiată de adevăr. Pentru mine e o enigmă Andrei Radu, care am auzit că are 

un salariu de 8.000 de euro şi a fost înlocuit de Steliano Filip, care a fost supărat pe Dinamo, pe câini, pe zgardă. Nu ştiu dacă mai avea ce să caute la Dinamo. Acelaşi lucru și în cazul lui Răuţă și Torje. 

Azi au jucat împotriva unui echipe despre care nu are sens să mai discutăm. E inadmisibil la ce s-a ajuns în fotbalul nostru. În această așezare n-am remarcat faze construite. A fost o întâmplare tot ce a fost ocazie. 

Din câte văd eu la ora actuală, singurul jucător care ar mai promite la Dinamo este Borduşanu. În rest, e cam aceeaşi situaţie. Este foarte greu de gândit că Dinamo se mai poate îndepărta de baraj”, a spus Dinu în emisiunea Sport Report, moderată de Dan Udrea la Orange Sport.

Comentarii