Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Jucătorii pe care nu-i mai vede la Dinamo

 



”Am avut multe ocazii. Terenul a încetinit ritmul jocului. Știam că ne așteaptă un meci greu, dar și că vom avea multe șanse dacă vom marca repede. Avem două zile repede acum, după aceea ne vom antrena foarte mult.

Am ratat multe ocazii, dar jocul a fost lent. Băieții au luptat, au avut ambiție, dar trebuie să mai muncim, nu este de ajuns ce am arătat în această seară.

Am trecut de acest meci, trebuie să privim încrezători în viitor. Sunt motivat, de aceea am venit la 

Dinamo, Este foarte important pentru mine să o păstrez pe Dinamo în Casa Pariurilor Liga 1, acesta e obiectivul meu”, a declarat Uhrin, potrivit Fanatik 

„Nu a fost vorba de motivație. am avut mai multe ocazii de a înscrie, dar, din păcate, nu am reușit să mai înscriem și a fost un scor la limită.

Antrenamentele, pe care le-am făcut, au fost pe măsură, au fost mai dure. S-a văzut puțină oboseală în jocul nostru”, a spus și Cosmin Matei, potrivit Fanatik 


„Procurorul” a criticat jocul prestat de formația alb-roșie și a luat la țintă mai mulți jucători: Andrei Radu, Steliano Filip, Alexandru Răuță și Gabi Torje. Fostul antrenor a lăudat un singur jucător, pe Antonio Bordușanu (20 de ani).

„Echipa a fost azi mai apropiată de adevăr. Pentru mine e o enigmă Andrei Radu, care am auzit că are 

un salariu de 8.000 de euro şi a fost înlocuit de Steliano Filip, care a fost supărat pe Dinamo, pe câini, pe zgardă. Nu ştiu dacă mai avea ce să caute la Dinamo. Acelaşi lucru și în cazul lui Răuţă și Torje. 

Azi au jucat împotriva unui echipe despre care nu are sens să mai discutăm. E inadmisibil la ce s-a ajuns în fotbalul nostru. În această așezare n-am remarcat faze construite. A fost o întâmplare tot ce a fost ocazie. 

Din câte văd eu la ora actuală, singurul jucător care ar mai promite la Dinamo este Borduşanu. În rest, e cam aceeaşi situaţie. Este foarte greu de gândit că Dinamo se mai poate îndepărta de baraj”, a spus Dinu în emisiunea Sport Report, moderată de Dan Udrea la Orange Sport.

Comentarii