Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Visul fanilor lui Dinamo poate deveni realitate! Ce s-a întâmplat

 



Ionel Ganea: "Toți sunt de vină!"

"Din afară, ce putem să zicem noi? Prea multe nu știu dacă mai putem zice. Toată lumea vorbește acum, 

ce să facem? Toți sunt de vină. Cum să mă simt? Mai bine că nu m-am uitat. E o situație neplăcută, la baraj va scăpa, eu așa zic", a declarat Ionel Ganea, sâmbătă, la Ora Exactă în Sport de la Pro Arena

Legendele lui Dinamo Ionuț Lupescu (53 de ani), Florin Prunea (53 de ani) și Ioan Andone (62 de ani) au 

fost surprinse la un restaurant de lux din București, unde au servit masa și au discutat despre problemele 

clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. Se formează alianța care salvează echipa roș-albă, potrivit Prosport

Ionuț Lupescu, Florin Prunea și Ioan Andone pun la cale viitorul lui Dinamo

Suporterii lui Dinamo speră că Ionuț Lupescu, Florin Prunea și Ioan Andone se vor implica și vor reuși să rezolve situația dezastruoasă pe care o traversează clubul în această perioadă.

Foștii fotbaliști ai lui Dinamo nu au stat departe de fotbal nici la masă, urmărind pe televizoarele uriașe un meci din România.

Ionuț Lupescu, Florin Prunea și Ioan Andone se numără printre numele mari ale clubului din „Ștefan cel Mare” în care fanii își pun speranțele că pot schimba situația din „Groapă”. 

Organigrama visată de toți fanii lui Dinamo este compusă din președintele Ionuț Lupescu, directorul sportiv Florin Prunea și managerul Ioan Andone.

Comentarii