Post Top Ad


Veste excelentă pentru Dinamo înainte de Paște!

 
DDB, printre cei mai generoși patroni din Liga 1

Conform informațiilor de pe site-ul oficial, până pe 20 aprilie 2022, programul Doar Dinamo București a adunat 14.646 membri cotizanți și a plătit 8.591.201 lei către clubul din Liga 1, adică aproximativ 1,74 milioane de euro. Per total, fanii au strâns 10.278.755,12 lei (2,080 milioane euro), adică 

6.328.510 lei din cotizațiile de membru, 536.015,12 lei din donații și alți 3.414.230 lei din sponsorizări și evenimente. Suma de 1.687.554,12 lei urmează, probabil, să fie transferată în perioada următoare.


Suporterii vor transfera sume suplimentare, până în vară


Sumele vor fi suplimentate, după ce s-a început campania de donații în schimbul cărora va apărea 

numele donatorului pe tricoul de joc din sezonul viitor, dar urmează și o nouă rundă de încasări din cotizațiile anuale. 


În acest moment, clubul are datorii de 9 milioane de euro, dar acestea au fost acumulate înainte de 

intrarea în insolvență, urmând să se plătească aproximativ 10% din această sumă către creditori, iar angajații sunt cu salariile la zi, pe ultimele luni.


Dinamoviștii au primit o veste excelentă în Săptămâna Mare. La câteva zile după ce jucătorii și-au încasat salariile, oficialii i-au anunțat și pe angajații de la club că își vor primi lefurile restante.

Jucătorii lui Dinamo sunt cu banii la zi după ce și-au încasat salariile vinerea trecută. Din informațiile FANATIK, a venit rândul personalului administrativ să primească vești bune vis-a-vis de plata lefurilor.

Chiar dacă restanțele salariale nu sunt atât de mari, fiind vorba de două săptămâni întârziere, conducătorii lui Dinamo i-au anunțat pe angajați că vor fi cu banii la zi până la sărbătorile de Paște.

Răzvan Zăvăleanu, a confirmat  că se vor plăti și salariile personalului administrativ: “Într-adevăr, personalul administrativ are două săptămâni întârziere, însă în aceste zile o să le plătim salariile și vom fi la zi”.

Datorii de 9.000.000 de euro în 2021: “Avem în continuare nevoie de sprijinul suporterilor, de atragerea de noi investitori și noi sponsori”

“Deci, grosul datoriilor este cel de dinaintea deschiderii procedurii, de fapt, motivul pentru care a fost deschisă procedura de insolvență. Nu este niciun element de noutate. Acelea sunt datoriile societății, motiv pentru care s-a intrat în insolvență.

Sunt datorii mari pentru orice fel de companie. Din punctul nostru de vedere sunt lucruri rezolvabile în contextul planului de reorganizare. Lucrăm la rezolvarea acestei probleme, acesta este scopul procedurii de insolvență.

Avem în continuare nevoie de sprijinul suporterilor, de atragerea de noi investitori și noi sponsori. Sper ca până la finalul planului de reorganizare aceste lucruri să fie acoperite”, a explicat Zăvăleanu conform aceeasii sursa citata.

Comentarii