Post Top Ad


Gheorghe Mihali, avertisment pentru Daniel Dinu, jucătorul care a marcat cinci goluri în Dinamo U19 – FCSB U19

 


Sâmbătă, 30 aprilie

Ora 12.30 Dinamo – Academica Clinceni

L-a forțat pe Ahmed Bani, dar l-a pierdut pentru cel puțin trei săptămâni. Tânărul de 19 ani s-a accidentat la gambă, poate să mai fie o soluție viabilă abia pentru “dubla” de la baraj, susțin sursele GSP. Aceasta după ce mijlocașul de bandă a fost acuzat de către fani că nu are grijă de viața lui sportivă.

Bani îi urmează unui alt fotbalist eligibil U21 care se recomanda de mare viitor, Antonio Bordușanu, 17 ani, care a dispărut total în play-out, în ultimele 5 partide, din cauza unei dislocări a umărului. Abia după Paști se va lua în calcul revenirea lui la antrenamentele normale, potrivit GSP

Gheorghe Mihali, despre Daniel Dinu, jucătorul care a marcat cinci goluri în Dinamo U19 – FCSB U19 5-2: „Trebuie să muncească foarte mult!”

I-am întrebat pe jucători, înainte de meci, dacă au orgoliu și mândrie, pentru că noi suferim și din punct de vedere al condițiilor de pregătire, și din tot ce există la o academie. Toți se concentrează pe echipa 

mare, pentru că noi trăim datorită echipei mari. Noi puteam să facem egal sau să câștigăm. Ne-am mobilizat și antrenat bine. Am reușit să ne asigurăm calficarea.

Vă rog frumos să nu mi-l scoateți prea mult în față, pentru mai are mult de muncit. Să nu și-o ia în cap. Trebuie să muncească foarte mult și să fie foarte atent la alimentație. Totodată, trebuie să fie constant. El a mai avut și meciuri care nu au fost la fel de reușite. Dar, oricum, este un fotbalist care are foarte mari calități.

A mai dat și scăriță la poartă, dar a scos-o portarul de la FCSB de pe linia porții. Putea să dea șase goluri. Era foarte urât să pierdem calificarea în ultima etapă. Jucătorii tineri nu sunt tot timpul constanți.

El este un vârf de atac stângaci. Are execuții, dar problema la el e că trebuie să fie serios, zi de zi.

Acum nu-l văd jucând la echipa mare. Trebuie să avem răbdare cu el, să-l creștem.

Chiar săptămâna trecută, l-am luat de gât și i-am spus că duminică ar fi cazul să câștige el meciul. Așa i-am spus pe scări, când am terminat antrenamentul. I-am spus că e meciul lui. El trebuie să fie oportunist. Dă bine și din loviturile libere.

Credeți că ar trebui să fie trimiși mai mulți bani la academia lui Dinamo?

– Eu aș fi mulțumit dacă am avea mingi, echipament și teren de antrenament pe care să jucăm singuri. Suntem vreo trei echipe, și Under 17, și echipa a doua, și eu, potrivit FANATIK

Comentarii