Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo, în modul economic. Ce jucători vor sa rămână la Dinamo - Cred că este o glumă extrem de proastă

 
Formaţia alb-roşie, care a încheiat pe locul 8 în play-out, este al doilea cel mai titrat club din Liga I, cu 18 titluri şi 13 Cupe ale României.

Dintre jucătorii cu care Dinamo a retrogradat, şase îşi doresc să continue în Ştefan cel Mare: Gabriel Torje, Mirko Ivanovski, Răzvan Grădinaru, Gabriel Moura, Marius Tomozei şi Mihai Eşanu, conform Gsp.

„Torje așteaptă să-i spunem care ar fi condițiile unei noi colaborări. Ivanovski a transmis că el este dispus să ajute Dinamo. Grădinaru și Moura au zis că ei se mai gândesc, dacă vrem și noi. Tomozei va continua și el, a semnat. O situație deosebită este cea a lui Eșanu, portarul atât de acuzat după baraj, el a precizat că dorește să rămână, să ajute, dar acest lucru va depinde de noul antrenor", au comunicat șefii clubului.

Cel mai galonat antrenor român din toate timpurile, Mircea Lucescu, este și unul dintre foștii fotbaliști și antrenori ai clubului Dinamo care a scris istorie în tricoul și pe banca ”câinilor”. 

”E mai sărac fotbalul românesc fără Dinamo, dar şi Dinamo cred că va găsi soluţii pentru a reveni. De o altă manieră, în aşa fel încât să nu trebuiască să mai stea la cheremul nimănui.

Părerea mea a fost şi va rămâne că trebuie să facă acelaşi lucru pe care l-a făcut şi Rapid, să plece de la zero, din divizia a treia, să crească, ca o echipă profesionistă, aşa cum stă bine echipelor de brand din România. 

Eu am o vârstă, sunt atâţia oameni tineri legaţi de Dinamo, cu o dragoste extraordinară pentru Dinamo. Aţi văzut şi reacţia lui Lupescu, sunt atâţia oameni care ar putea să preia această echipă, pentru că e nevoie de mult entuziasm pentru a face lucruri şi bineînţeles şi de ajutor”, a încheiat Lucescu, potrivit Fanatik 

Începând cu noul sezon, dinamoviștii vor avea o medie salarială situată în jurul sumei de 2.500 de euro pe lună.

„Trebuie să vedem bugetul de venituri pentru sezonul viitor pentru a face și bugetul de cheltuieli. Vor fi 

salarii mici, cu bonusuri de performanță. Din drepturile TV am pierdut 1,3 milioane de euro, în divizia secundă vom avea între 30.000 și 80.000 de euro", au transmis șefii clubului.


Jucătorii au un salariu restant, iar conducerea le-a transmis că în maximum două săptămâni îl vor primi.  

Sunt contracte de 8.000-9.000 de euro. Jucătorii respectivi nici nu cred că își vor mai dori să rămână la Dinamo. Sunt doar vreo trei jucători. Unul singur mai are un contract în desfășurare. Voi vorbi cu el și 

voi vedea care sunt intențiile lui. Dacă vrea să rămână în continuare să ajute echipa în condițiile unui remunerații corespunzătoare pentru Liga a 2-a, vom discuta. Dacă nu, ne vom despărți amiabil 

- Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar Dinamo, potrivit GSP.ro


Comentarii