Post Top Ad


Noi detalii despre construirea stadionului Dinamo

 Fostul mijlocaș al ”câinilor”, Borja Valle, s-a despărțit de Dinamo la sfârșitul anului 2020, după doar câteva luni petrecute în România.

Fotbalistul a fost atras la Dinamo, de presupusul finanțator Pablo Cortacero, prin salariul de 33.000 de euro lunar pe care, însă, nu l-a încasat niciodată atâta timp cât clubul a fost administrat de omul de afaceri spaniol.

Azi joacă în Segunda Division, al doilea eșalon al Spaniei, la ultima clasată, Alcorcon, și luptă pentru evitarea retrogradării în cea de a treia divizie din fotbalul iberic, potrivit Fanatik


Constantin Anghelache: „Demolarea începe în august, fondurile sunt aprobate”

„Construcția stadionului începe în vară. În mod cert acum, cel târziu în august începe demolarea stadionului. Sunt fondurile aprobate, studiul de fezabilitate e pus la punct.

Urmează să se dea comunicat cu începerea construcției noului stadion, pe amprenta actuaului, cu respectarea anumitor pași. Lucrurile se vor întâmpla”, a precizat Anghelache,potrivit GSP.ro

„Eu v-am spus, acest club se va transforma foarte rapid într-o atracție deosebită când va intra primul tăvălug pe stadion și când se va construi altul. 

Bazele proiectului „Dinarom”, în mai 1990, au fost puse de Lucescu și de Anghelache, alături de italienii ce finanțau Bari și Bologna.

„Planul era ca imediat, în 1991, să cîștigăm Cupa Campionilor Europeni. Dar a dispărut prima regulă a italienilor, aceea de a nu vinde nici un fotbalist vreme de doi ani. N-a mai revenit nici unul după Coppa del Mondo!

Detalii concrete, precum capacitatea noului stadion, costul proiectului și data de finalizare nu sunt


 cunoscute în acest moment. Totuși, Adrian Cefalan, directorul CNI, a afirmat că lucrările la noua arenă ar urma să înceapă în 2023, iar demolarea actualului stadion spre finalul anului curent.

VIDEO - Dinamo plănuiește să construiască o bază nouă de pregătire

Comentarii