Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Noi detalii despre construirea stadionului Dinamo

 



Fostul mijlocaș al ”câinilor”, Borja Valle, s-a despărțit de Dinamo la sfârșitul anului 2020, după doar câteva luni petrecute în România.

Fotbalistul a fost atras la Dinamo, de presupusul finanțator Pablo Cortacero, prin salariul de 33.000 de euro lunar pe care, însă, nu l-a încasat niciodată atâta timp cât clubul a fost administrat de omul de afaceri spaniol.

Azi joacă în Segunda Division, al doilea eșalon al Spaniei, la ultima clasată, Alcorcon, și luptă pentru evitarea retrogradării în cea de a treia divizie din fotbalul iberic, potrivit Fanatik


Constantin Anghelache: „Demolarea începe în august, fondurile sunt aprobate”

„Construcția stadionului începe în vară. În mod cert acum, cel târziu în august începe demolarea stadionului. Sunt fondurile aprobate, studiul de fezabilitate e pus la punct.

Urmează să se dea comunicat cu începerea construcției noului stadion, pe amprenta actuaului, cu respectarea anumitor pași. Lucrurile se vor întâmpla”, a precizat Anghelache,potrivit GSP.ro

„Eu v-am spus, acest club se va transforma foarte rapid într-o atracție deosebită când va intra primul tăvălug pe stadion și când se va construi altul. 

Bazele proiectului „Dinarom”, în mai 1990, au fost puse de Lucescu și de Anghelache, alături de italienii ce finanțau Bari și Bologna.

„Planul era ca imediat, în 1991, să cîștigăm Cupa Campionilor Europeni. Dar a dispărut prima regulă a italienilor, aceea de a nu vinde nici un fotbalist vreme de doi ani. N-a mai revenit nici unul după Coppa del Mondo!

Detalii concrete, precum capacitatea noului stadion, costul proiectului și data de finalizare nu sunt


 cunoscute în acest moment. Totuși, Adrian Cefalan, directorul CNI, a afirmat că lucrările la noua arenă ar urma să înceapă în 2023, iar demolarea actualului stadion spre finalul anului curent.

VIDEO - Dinamo plănuiește să construiască o bază nouă de pregătire

Comentarii